icon

Ako odstrániť zápach z nádoby na vodu v kávovare?

22. nov 2024

Ahojte, baby pomoc. Nádoba na vodu strašne smrdí. Umyjem ju jarou, už som ju umývala aj octom a dám vodu spravím si kávu okej. O tri hodiny chcem druhu kávu a tá voda v nádobe smrdí jak staré akvarko z rybami. Čo mám robiť? Je to Krups kávovar, máme ho pol roka. Ďakujem

autor
•
22. nov 2024

Krups ea810b70 takýto obyčajný jednoduchý ... A voda smrdí na nervy som z toho 🙁

autor
•
22. nov 2024

Toto smrdí strašne táto nádoba

stellarstar
•
22. nov 2024

Nedávaj tam jar ani ocot. Daj ju do vody s tekutou kys citrónovou a nechaj ptm kávovar viac razy za sebou prepláchnuť prečistiť

autor
•
22. nov 2024

@stellarstar skúsim, ďakujem.

frzeiovn
•
22. nov 2024

Toto sa stalo môjmu mužovi v robote, že varil kávu voda aj káva divne chutila...ale prišiel na to, že na dne kanvice bol bzdocha🙂

tanalyn
•
22. nov 2024

Kúp si original čistič na kávovary a celý ho prečisti, nie len nádobku na vodu.

autor
•
22. nov 2024

@tanalyn kávovar čistíme máme aj taký tekutý čistič a aj odvapnovac v tabletkách ale tu doslova len tá nádoba smrdí... Aj kefou na fľaše som ju čistila, jar, ocot no a stále smrdí ten plast ako akvárium s rybami ... Už ani chuť na kávu nemám ....

catherinah
•
22. nov 2024

Nedá sa objednať nová nadoba ako náhradný diel?

katie253
•
22. nov 2024

Reklamoval by som

autor
•
22. nov 2024

@catherinah
@katie253 skúsim reklamovať, no a asi objednám. Lebo fakt sa starám o ten kávovar, aj ho umývam z vonkajšej strany, aj ho čistím, aj nádobku so zomletou kávou umývam (mám kamošku, čo tú nádobku s kávou vysype a neumyje a má plesnivú tú zomletú kávu - toto u mňa nehrozí) aj aj to čistenie robíme pravidelne. Už som z toho zúfala. Nebol drahý, stál okolo 250eur tak ale mali sme ho aj v práci a nikdy s tým nebol problém, preto som si ho aj domov kúpila, že je fajn. Možno fakt chybný kus.

catherinah
•
22. nov 2024

Možno zaplesnela ta nádoba ak bola použitá na vyskúšanie stroja po výrobe. Alebo niekto použil a vrátil v rámci 14 dní od online nákupu a pod.

andrejusa69
•
29. nov 2024

My použíme toto + odvapnovanie aspoň raz za mesiac a nemáme problém
http://www.delonghi.com/sk-sk/guľočky-proti-vod...