icon

Ako opraviť nefungujúci domáci telefón Tesla?

28. nov 2024

Ahojte, už som zúfalá 😀 viete mi prosím niekto poradiť? Snažím sa pochopiť aj v knižke aj na nete ako to funguje, ale keď to skúšam tak to nejde. Ide o to, že nám zatepľovali činžiak. Menili aj telefóny ktoré by mali otvoriť dvoje dvere. Máme na čip aj prvé vchodové aj druhé vchodové 🤦🏼‍♀️ a znakom kľúčik sa otvoria iba prvé a druhé nič. Stlačam aj číslice a druhé sa neotvoria. To je blbosť aby stále chodili napr z 10 poschodia dole otvárať druhé dvere 🤷🏼‍♀️ ja som po operácii a neviem zísť dole po schodoch, aj keď sme na prvom, takže je to na nervy. Máte niekto s takýmto telefónom skúsenosti? Pridávam foto. Ďakujem

Ako opraviť nefungujúci domáci telefón Tesla?
simca06022011
•
28. nov 2024

spytat sa susedov? nie nemam skusenost, ale najskor by som zaklopala okolo, ako im to funguje a ci vobec...

autor
•
28. nov 2024

Vedľa mňa nikto nebýva, býva ale sú stále preč kvôli práci čo viem a priateľ chodí pozde domov, a ja momentálne neviem ísť o poschodie vyššie. Takže preto sa pýtam tu, ak náhodou

beybitko
•
28. nov 2024

V niektorych bytových domoch to majú naozaj tak, že treba chodiť dole otvárať. Zisti, či to tak nemáte aj vy.

patka06
•
28. nov 2024

Máme tento istý, tiež nový.
Otvárame iba jedny dvere, ale napadlo mi, je to síce asi blbosť, ale či sa neotvoria dvere súčasne A kto ide dnu to musí stihnúť.
Alebo možno druhé dvere nie sú napojené.
alebo ten kto zvoní, nech si prvé dvere otvorí a zazvoní znova, potom sa možno budú dať otvoriť druhé.
Alebo možno podržať kľúčik dlhšie stlačený

autor
•
28. nov 2024

@patka06 skúšala som držať dlhšie a veru nejde to, neviem v akej rýchlosti to skúšal tie druhe dvere, ale nefungovalo to, ale ďakujem. Skúsime to nejak poriešiť

beata_k
•
28. nov 2024

Je to v nastaveniach, ale nie telefonu. My sme v jednom panelaku mali tak, ze sa otvarale obe dvere. A teraz veru musim chodit hore dole s kazdou navstevou.

evaachesa
•
28. nov 2024

Máme takýto telefón ale otvoriť sa dajú len jedny dvere. Druhé sú na kľúč. Tak vysvetli návšteve že musia obísť blok a prísť pred bránu, ktorú im vieš otvoriť. Ani by mi nenapadlo ísť dole keď ten dotyčný vie obísť blok. 😅