icon

Ako opraviť tečúci kávovar DeLonghi Magnifica?

13. apr 2026

Zdravím kávopičov, môj DeLonghi Magnifica začal po dvoch rokoch dako tiecť, vždy mám pod ním mláku vody po každej káve. Neviete čo by to mohlo byť? Je to daka tesniaca gumička čo sa dá kúpiť v dacom ako nay alebo to musím poslať do autorizovaného servisu? Ak ste to niekto opravovali doma, dajte vedieť či je to zložité rozobrať.

anonym_f2f78a
13. apr 2026

Určite do servisu. Ak je to nejake tesnenie alebo o krúžky tak by sa to teoreticky dalo vymeniť doma (napríkad na sparovacej jednotke), zavapnenie ak nebol pravidelne cisteny môže tiež spôsobiť vytlak vody, ale keď už pôjde o nejakú hadicku alebo čerpadlo tak to len v servise(aj keď ja som ho na staršom KRUPS menila doma, ale pár plastov som zlomila kym som sa ku nemu dostala). Ak sa da vybrať vnútro cez servisný otvor tak len skontrolovať tesnenia či nie sú popukane, tie o krúžky ktoré sú vymeniteľné doma zvyknú byt na niektorých kavovaroch červené.

sudocek
13. apr 2026

@anonym_autor Ja som mala ten istý problém.Ale máme Philips Latte go 5400.Tiež tiekla voda zo spodu.Tak sme ho dali do servisu.A boli opotrebované tesnenia..A ešte nejaká mikrotrhlinka.