Ako vybrať spoľahlivú práčku do 600 eur?
Ahojte poradíte mi práčku? Nechcem so sušičkou chcem voľne stojacu z predu plniteľnú ďalšie kritériá neviem mala som obyčajnú LG doteraz ale pošla. Cena nejak do 600€. Najlepšie nejaká ktorá nepotrebuje každú chvíľu servis a nemá zložitú obsluhu.
Elektrolux
@anonym_autor Ja mam siedmy rok Bosch, zatial klopem, ide bez problemov a este nepotrebovala ziaden srevis. Dokonca aj ten spodny filter som cistila asi len raz, ked sa tam nejakym zazrakom nieco dostalo. Navyse je tichucka aj ked zmyka.
@anonym_autor LG sú super tie kupujem, akurát mám jednu na predaj ak by si mala záujem, som krátkodobo bývala v nájme a musela tam kúpiť. Je aj so sušickou, možno 15x Max som v nej prala. Keď tak napíš lebo mne je navyše momentálne.
skus jednoznacne elektricku, Dnes je uz doba tak pokrocila ze by to mal byt zaklad domacnosti, A ja myslim ze niesu az take drahe.
Mám Candy. Som spokojna
LG. slim verziu.
Bosch - mam ju 8 rokov. Snad este dlho potiahne, pre mna idealny model. Predtym som mala Haier ale ta si pamatala asi ako isiel este Wehrmacht okolo … ked som ju posunula este prala, ale k babatku som sk kupila novu …predsa uz nikto nevedel kolko ma rokov
Mam Haier, pomer cena a kvalita je fajn. Je ticha na rozdiel od Candy pred tym.
V pomere cena, kvalita, servis a dostupnost suciastok vyhrava LG. Haier je tiez pecka v danej cenovej kategorii, ale servis narocny a suciastky drahe. Tiez som pred par tyzdnami hladala pracku a robila si porovnania znaciek, vyhod a nevyhod.
Potvrdzujem dobré skúsenosti s Electrolux, LG, sprostredkované s Bosch, horšie s Candy a nedobré so zhora plnenými Whirlpool.
https://www.planeo.sk/candy-mqd-410cbl9-s?gad_s...
Čo hovoríte na túto práčku? Uvažujem nad ňou kvôli tým malým práčkam, často mám pár ponoziek, škoda kvôli tomu púšťať veľkú práčku.
Záleží mi na spotrebe vody, elektriku neriešim. Hlučnosť mi nevadí, práčovňu mám v pivnicu.
13 rokov som mala Whirlpool, potom 10 rokov Beko, od vlani ďalšie Beko ale nikdy som nedala za práčku 600€

AEG