icon

Ako vybrať vhodnú elektrickú rúru s pyrolyzou?

osky
Včera o 08:03

Ahojte
Ake mate doma elektricke rury?
Moja sa mi pokazila,bola som velmi spokojna.
Co urcite chcem,je pyrolyza na cistenie,moznost teplovzdusneho pecenia.....
Co este odporucate?
Na co mam pozerat?
Pekavam aj chlieb,tak neviem,ci by bola dobra aj funkcia pary,hoci pekavam v zavretom hrnci...
Necham si rada poradit
Vdaka

hrvn
Včera o 08:10

Ja mám doma parnú rúru a som spokojná... Pyrolyzu nemá. Má funkciu na pečenie aj kysnutie chleba.. Využívam to veľmi často.. Ak robíš aj parnú knedlu alebo buchty na pare, tak je to výborná vec..

osky
autor
Včera o 08:15
@hrvn

Ja mám doma parnú rúru a som spokojná... Pyrolyzu nemá. Má funkciu na pečenie aj kysnutie chleba.. Využívam to veľmi často.. Ak robíš aj parnú knedlu alebo buchty na pare, tak je to výborná vec..

@hrvn mozes napisat presnu znacku i model rury?
Alebo nejaky link na nu

A ako sa cisti?
Ma na to nejaku funciu?

hrvn
Včera o 08:56
@osky

@hrvn mozes napisat presnu znacku i model rury?
Alebo nejaky link na nu

A ako sa cisti?
Ma na to nejaku funciu?

@osky máme doma Electrolux SteamBoost.. Má to parné čistenie a čistí sa aj od vodného kameňa...
Existujú aj lacnejšie parné rúry ako naša..

anonym_fa3b8d
Včera o 12:53

Mám pyrolytickú electrolux (teraz má nejakých 6 rokov). Viem len toľko, že nestála majland (okolo 500 eur to mohlo byť vtedy) a funguje bez problémov. Pyrolýza je perfektná vec, neznášala som čistenie rúry asi najviac zo všetkého upratovania v domácnosti a toto je na nezaplatenie. Pustíš, skončí, utrieš vlhkou handričkou zvyšky popolčeka a hotovo, rúra parádne čistá. Umývam len sklo, ale to je robota na 5 minút.

osky
autor
Dnes o 05:59
@anonym_fa3b8d

Mám pyrolytickú electrolux (teraz má nejakých 6 rokov). Viem len toľko, že nestála majland (okolo 500 eur to mohlo byť vtedy) a funguje bez problémov. Pyrolýza je perfektná vec, neznášala som čistenie rúry asi najviac zo všetkého upratovania v domácnosti a toto je na nezaplatenie. Pustíš, skončí, utrieš vlhkou handričkou zvyšky popolčeka a hotovo, rúra parádne čistá. Umývam len sklo, ale to je robota na 5 minút.

@anonym_fa3b8d mozes napisat konkretny model ,prosim?
Ake ine funkcie to ma?

anonym_fa3b8d
Dnes o 07:53
@osky

@anonym_fa3b8d mozes napisat konkretny model ,prosim?
Ake ine funkcie to ma?

@osky konkrétny model už neviem (som v práci, takže ani nepozriem) ale kupovaná bola 2020, takže predpokladám, že sú už aj tak novšie modely na trhu. Má štandardné funkcie, ja ju používam na bežné pečenie, občas funkcia gril, paru to nemá (ale ak potrebujem paru tak si dám do rúry nerezovú misku s vodou, stačí mi to). Ja som skôr na margo tej pyrolýzy písala, je to super vec, určite ak by som raz rúru menila, tak znova len s pyrolýzou.