Ako vyplniť toto miesto na chodbe?
@monikam22072017 nejaky pekny vysoky kvet v kvetinaci. napriklad ten kvet lenivej gazdiny (tak sa mu tusim hovori)
Presne tento kvet mam za tým ďalším rohom 😃 vykuka pri krbe v pozadí 🙂
Nemyslím ze zákonite ho musíš niečím plniť.
Je pekne ze tam máš kríž a možno to ma byt prázdne aby nateraz vynikol.
Čas ukáže co na to miesto.
Mozno tam bude mat psík koterec, alebo dieťa tam bude odkladať kolobežku..
Mozno tam pôjde veľa rodinych fotiek.
Zo svadby?
Z krstu, prijímania...?
Docasene by som tam dala možno len dáku nenápadnú poličku do výšky pásu a tam meteostanicu alebo priestor na utly stolik na kľúče od auta a iné.
Ak to už nemáte oproti
A tam mate vstupnu halu ci co to je? Aj ano, ja by som tam dala rohovu policu, kludne aj do celeho rohu az po strop (?)... alebo nizky rohovy stolik.. s misou na kluce a pod.. no neviem co tam je dookola :D Ale ta stena medzi tymi dvoma rohmi si pyta velky obraz :D
@simca06022011 je to chodba do obývačky zo vstupnej haly 🙂 ano je ta stena síce moc prázdna ale oproti nej je celá stena takáto... Na dennom svetle sivá trblietavá,takže obraz oproti by bol moc..
@monikam22072017 Mozem sa spytat z coho vam tam vznikol taky "vybezok" alebo ako to nazvat? Ze preco nema cely mur rovnaku hrubku, ale je tento vyklenok? Co tam mate z druhej strany?
@monikam22072017 ja by som Tam Dala vstavanu skrinu Tak Aby uplne vyplnila vyklenok
@nafka0483 je to vlastne hĺbka vstavanej skrine, ktorá je na druhej chodbe 🙂
@monikam22072017 Vysoký dizajnový svietnik, Svokrine jazyky, vysoká sklenená váza s dekoratívnymi kameňmi vovnútri do 3/4 a do toho niečo zelené prevísajúce cez okraj vázy- tie drobučké lístočky (neviem ako sa to volá), alebo stojan a na ňom veľká papraď...alebo stolík s misou na kľúče, popr. zrkadlo opreté o stenu v peknom striebornom ráme..
@monikam22072017 ja by som tam dala presne ako uz baby pisali nejaku skrinku s miskou ci kosikom na kluce a ine blbosticky... Kludne aj obraz, podla mna by to s tou stenou nebolo vobec moc, ak by sa zvolil vhodny. Alebo velke zrkadlo
@monikam22072017 Zrkadlo tam už máš, vidím teraz. Chce to niečo farebné, čo ladí s dekorom na stene oproti..
@monikam22072017 Ahaa, skoda ze to architekt takto riesil, mohla byt priecka zarovnana tak, aby tam nevznikol taky vyklenok.
Prve ma napadlo Kvet v kvetinaci,ale uz ma predbehli ako vidim 🙂 dalej som necitala..no este rohova mensia skrinka,polica,presklene dvere ci bez a tam nieco dat (knihy,dekoracie,kvety...), Stolik na drobnosti (kluce,posta, mobil...)
@nafka0483 Suhlasim... aj skrina by bola vacsia a nebolo by treba riesit vyklenok.

Vysoký kvet v kvetináči