icon

Ako zladiť krémové obklady do kúpeľne?

6. máj 2025

Žienky nápadité, poraďte ako zladiť kúpeľnú , takto nejako bude zariadená , vana , umývadlo , geberit , nad tým dve malé okienka , vana murovaná … páčia sa mi take krémová , zemité farby , zladiť možno s niečim takýmto
Budem rada za každý nápad lebo nemam vôbec prestavu .. chceli sme obklad 60x60 a chcem mat podlahu take zemitú farbu rovnakú kupelku aj s chodbou

biba_18
•
6. máj 2025

keď to má drážky tak radšej nie túto, to sa bude blbo čistiť ... a akékoľvek reliefované ani na steny nie sú dobré - ani prísavky ti nebudú na tom držať ak by si chcela niekedy do budúcna 🙂

biba_18
•
6. máj 2025

plus wecko by som dala čo najďalej od umývadla ...

autor
•
6. máj 2025
@biba_18

plus wecko by som dala čo najďalej od umývadla ...

@biba_18 wc musí byt na kde je , koli odpadu to žial inde nejde …

autor
•
6. máj 2025

A trosku som to blbo nakreslila , okienko je nad geberitom a nad vaňou cca

biba_18
•
6. máj 2025

tak vaňu pod okno a umývadlo na tú stenu kde je vaňa teraz?

autor
•
6. máj 2025
@biba_18

tak vaňu pod okno a umývadlo na tú stenu kde je vaňa teraz?

@biba_18 nezmestí sa vana vedľa geberitu. Steny majú rozmer tak 2,4x2,6m , odpady sú uz takto pripravené , dospozíciu meniť nejdeme, ide mi len o obklad 🙌🏻

janka_266
•
6. máj 2025

vymenila by som vaňu s umývadlom a oddelila ju od wcka vymurovanou stenou. klasika šedý obklad na steny a hnedá podlaha, vytiahnutá niekde na stenu, to nič nepokazí.

biba_18
•
6. máj 2025

obklad ... no, čo najmenej reliefovanú by som dala - z vlastnej skúsenosti radím 🙂

autor
•
6. máj 2025
@janka_266

vymenila by som vaňu s umývadlom a oddelila ju od wcka vymurovanou stenou. klasika šedý obklad na steny a hnedá podlaha, vytiahnutá niekde na stenu, to nič nepokazí.

@janka_266 je to tam všetko rozmiestnené na centimeter, nedá sa vymeniť vana s umývadlom 😏

deedol
•
6. máj 2025

Odporucam ist pozriet do sika alebo podobnych obchodov, mavaju tam pekne pokombinovane dlazby a kachlicky. My sme tak vybrali

denisa1284
•
6. máj 2025

Nerozmyslala si dat si spravit navrh v dakom studiu? Ja som sa tomu vyhybala lebo som myslela, ze to bude daka velka suma, ale navrh nam spravili pekny ani cena obkladu nebola zla a navrh sme mali zadarmo

kitycat
•
6. máj 2025

Mas to v pohode, ved wc sa aj tak zatvara pred splachnutim

ariannazara
•
6. máj 2025

Taky podobný obklad mam ten hnedý je to veľmi pekne

kacena4
•
6. máj 2025

my sme ladili cokoladova hneda a kremova (nieco ako kapucino)

petsvk
•
6. máj 2025

Síce nezodpovedá požiadavkám, vaším , len pre ukážku

sissy27
•
6. máj 2025

To je tak dlazba na terasu, sorry 🙈
Pobehajte si kupelnove studia, tam mas normalne vystavene cele kupelne, uvidis, ako to vyzera uz hotove, zladene.

autor
•
6. máj 2025
@sissy27

To je tak dlazba na terasu, sorry 🙈
Pobehajte si kupelnove studia, tam mas normalne vystavene cele kupelne, uvidis, ako to vyzera uz hotove, zladene.

@sissy27 pre predstavu že to nieje na terasu

dominika126
•
6. máj 2025

My máme podobný vzor a farbu, akurát vzor je cik cak.ladili sme ale do siva.

sissy27
•
6. máj 2025

Kolko ludi, tolko chuti a samozrejme podstatne je, aby sa to pacilo tebe 🙂 ale teda najdolezitejsie je, kto to bude cistit, lebo ako uz pisali vyssie, toto nestaci len tak utriet.

zuzanka1390
•
9. máj 2025

Len tak pre predstavu🙂...