Bazén Intex, Bestway verzus Marimex
Ahojte, nemáte náhodou skúsenosť s niektorým z týchto bazénov? Ste spokojné s kartusovou filtráciou? Či treba pieskovú? Ďakujem za každú radu ;)
@river_song no aj to je nieco ;) a aký máte rozmer? Veď nvm či 3,66 je veľa či málo pre tri deti 🙂
Mame marimex 3 rok a perfektny bazen, vsetko ma farbu aj material ako na zaciatku, kartusova filtracia urcite to nic nevycisti, ked uz pieskovu treba dokupit a pripravky na cistenie vody, ph atd
Mame bestway steel pro ale obdlznik. Isto treba pieskovu filtraciu. Namiesto piesku sa daju pouzit take gulicky co sa daju prat.
@jannka89 mame ten väčší, priemer 4.57m , 1.22 hĺbka, tiež pre 3 deti, teda zatial len 2, najmladšia sa v ňom veru tento rok ešte určite kúpať nebude 😂
@jannka89 mame tu poslednu, presne 3,6 x 1 m, ale v inej farbe, mame ju uz stvrty rok. Urcite si kup pieskovu filtraciu, my mame s vykonom tusim 3,8 m3/hod, pod 2 m3/hod nechod, to bude slaba na taky objem bazena. Ale do filtracie odporucam tie bulocky, nie piesok, tie gulocky su mega a na konci sezony ich normalne vyperies v pracke a odlozis 🙂 Co ja som dokupovala dalsi rok po prvom roku pouzivania je taky tycovy aku vysavac na dno, ak najdem, pridam obrazok, lebo usadenu spinu som inak nevedela odstranit.
Mame bestway 3,66x1,22 a odporúčam veľmi, susedia majú taký istý ale iba metrový a ľutujú že nekúpili vyšší lebo sú vysoký (ja mám 162cm a 1,22 je tak akurát priala by som aj vyšší ale to sú už len plechové 😄) určite pieskovú filtráciu treba dokúpiť ta kartusova je slabá, inak veľa šťastia so skladaním rebríka nám to zabralo hádam polku dňa 😃
Ahojte ako ste upravovali povrch pre bazen bestway chceli by sme kruh okolo 5m

@jannka89 zrovna ten posledny - bestway steel pro max, len v inom rozmere sme vcera skladali, dnes napustame.. cize k skusenostiam zatial - skladal sa dobre, balenie kompletné 😂