icon

Dá sa umiestniť práčka na sušičku?

tatiana234
1. dec 2024

Ahojte mame susicku aj pracku inej značky a dokonca pracku mame slim a susicku klasickú. Dá sa v tomto prípade umiestniť práčka na susicku teda užšia na širšiu ? Mate to niekto takto v kúpeľne pp. Aký medzi kus Mate medi týmito spotrebičmi. Ďakujem

animus
•
1. dec 2024

@tatiana234 nemám to tak, nevyznám sa ale nemám z toho nápadu dobrý pocit. Práčky mávajú v sebe taký ťažký kameň za bubnom čiže sú o dosť ťažšie a podľa mňa pri odstredovaní tými vybraciami môže poškodiť sušičku ale to je len moja úvaha. Skúsenejší hádam poradia

uriva
•
1. dec 2024

Tam môže byť aj ďalší problém pri odstreďovaní, keď práčka "skáče", tak môže spadnúť zo sušičky doslova, keď tam bude nadskakovať s nerovnomerne rozloženou bielizňou - a tomu sa nedá zabrániť vopred.

ina2405
•
1. dec 2024

@tatiana234 neriskovala by som presne kvôli dôvodom tu spomenutým. Nie každá práčka má dobrý systém vyvažovanie a niektoré natriasa.

doriiis
•
1. dec 2024

Kvôli váhe práčky by som to nerobila

aalt
•
1. dec 2024

Pozri si navod, urcite tam mas, ze sa to nesmie tak dat. Dajte spravit "stolik" nad pracku a susicku dajte nan. Videl som aj riesenie, ze spravili taku podlozku pod susicku, ktora mala vzadu nohy a bola polozena na pracke. Cize stolik iba so zadnymi nohami polozeny/upevneny o pracku. Ja som to nakoniec vyriesil novou velkou prackou.

kavasmliekom
•
1. dec 2024

Mali sme slim pracku dole a klasickú sušičku hore. Medzikus je aj na také prípady. Treba sa opýtať v elektre.

guudy
•
1. dec 2024

@kavasmliekom lenze autorka to chce opacne. Pracku dat na susicku ;)

guudy
•
1. dec 2024

@tatiana234 nie, je to blbost. Dole pracka, hore susicka.

kavasmliekom
•
1. dec 2024

@guudy ja som to pochopila, ale ona len kvôli tomu, že sa bojí, aby jej to neprekotilo. Tak jej píšem, že je taký medzikus, aby nemusela špekulovať.

svetlonos
•
1. dec 2024

Nie, ma to svoj dôvod, prečo stojí sušička na práčke. Práčka je ťažšia atd. Treba kúpiť novu pracku alebo umiestniť separátne.

katarinka200279
•
2. dec 2024

Existuje univerzálny medzikus.
Je na rôzne veľké práčky a sušičky.
https://m.alza.sk/care-protect-univerzalny-medz...
Sú aj lacnejšie verzie.