Existuje spôsob, ako znížiť hluk z TV od susedov?
?
Infračervené diaľkové ovládanie neprejde cez stenu, musí byť priama viditeľnosť, podaruj im slúchadlá k TV s dlhým káblom.
Ale existuje, vola sa domovy zvoncek, staci pouzit ten spravny a poprosit ich aby stisili TV. Ked to budes opakovat kazdy den o 22:00 mas sancu, ze im docvakne
@viestta skúšala som. Sused začal po mne hulákať, lebo on spáva pri zapnutej tv a “ja” ho ruším.
Neporadím, ale pri tejto téme ma napadol film - Tú starú treba zabiť😄 Susede namontovali niečo na tv a potom vo vedlajsom byte len tleskli a tv sa vypla😄
mali sme mladého chlapca v paneláku, ktorý si strašne nahlas púšťal hudbu, nič nepomáhalo až sa raz jeho sused nasrdil a párkrát im zhodil ističe (keď neboli doma), potom mu docvaklo
Neexistuje ale existuje zariadenie, ktoré nalepiť u seba na strop a ma to nejaké neprijemne vybracie ci zvuk u suseda. Aj cez deň.
Dá sa zvukovo odizolovať stena. Ale je to drahé a má to samozrejme obmedzenú účinnosť (napr. takéto niečo: https://www.acousticsolution.cz/?gad_source=1&g...). Ak bývaš v paneláku, tak to skús riešiť cez spoločenstvo vlastníkov, alebo cez políciu. Priprav sa však na to, že to nebude príjemný boj, najmä ak je taký hulvát ako si naznačila.

Podla mna nie? 🥺 co nechava non stop pustenu aj ked odide? Skuste akusticke panely…