Je automatické dávkovanie gélu v práčke dobré?
Máme vyhliadnutú práčku, ktorá si vraj sama dávkuje gél podľa množstva prádla. Doteraz som mala vždy klasiku.
Trochu ma odrádza aj predstava, že sa ten zásobník bude musieť stále čistiť a keď budem chcieť použiť iný gél, bude s tým viac roboty.
Má to niekto doma? Je to dobrá funkcia?
Za mna blbost navyse u nas by to bolo nevyuzite pouzivam perlicky+kapsule a to mi najlepsie vyperie a prevonia pradlo. Gely pouzivam macimalne na detske/babatkovske pradlo a pokial sa nemylim, kazdy gel sa inac davkuje tak velmi si to neviem predstavit ako bude vediet pracka dat spravne mnozstvo.
@anonym_autor blbosť, vždy dám sama podľa uváženia koľko potrebujem
@anonym_autor mám a som spokojná/ nechápem ludi čo majú xy rôznych gélov. Stačí jeden a poriadny. Naša si dávke sama aj aviváž.
@anonym_autor mám a som spokojná/ nechápem ludi čo majú xy rôznych gélov. Stačí jeden a poriadny. Naša si dávke sama aj aviváž.
@anonym_5c20c1 no takže nám prezraď ktorý to je ten jeden poriadny. aj na biele, aj na čierne, aj na vlnu, aj na športové veci, aj na outdoor…
@anonym_5c20c1 no takže nám prezraď ktorý to je ten jeden poriadny. aj na biele, aj na čierne, aj na vlnu, aj na športové veci, aj na outdoor…
@biba_18 používam dennodenne tento a nemôžem byť viac spokojná.
@anonym_autor My mame doma taku pracku skoro 10 rokov. Za mna super. Vobec nic neriesim, len hodim pradlo a zapnem. Perie aj muz bez problemov. V pracke su 2 druhy gelov a sama si urcuje kolko ktoreho da. Podla toho, ci biele/ťmave. Podla vahy. Avivaz nepouzivame, susim v susicke. A ta ma moznost dat tiez vonu. Vydrz gelov je dost dlha, kupujem gely urcene do konkretnej pracky. Ale je moznost naplnit si kartusu vlastnym gelom, co nevyuzivam.
@anonym_autor Inak gel nikam nelejem, je v plastovej nadobe, ktoru nakliknem a ked sa minie, dam do plastov.
@anonym_5c20c1 aj na vlnu aj na športové prepotené veci? zaujímavé že aj oni majú na to špeciálne gely, no ale veď ok.. 🤷♀️
@biba_18 na vlnu nepotrebujem a ano aj na športové veci. Netreba mať plné skrine gélov.
@anonym_5c20c1 a pozerám že usa. to objednávaš ako
@biba_18 žijem v taliansku, tam sa dajú dostať normálne. Doláre mi skáču kvôli súkromnému prehľadaniu v iphone.
@anonym_5c20c1 a oni sami majú špeciálne gely na športové prádlo, takže asi aj podľa nich treba 🤷♀️
@biba_18 to že niečo majú, neznamená za to hneď musíš používať. Mam kvalitné oblečenie, aj športové a je v úplnom poriadku. 😁 ono by bolo fajn prijať aj iný názor. Ty keď chceš maj aj na každý jeden kúsok zvlášť gél.
@biba_18 to že niečo majú, neznamená za to hneď musíš používať. Mam kvalitné oblečenie, aj športové a je v úplnom poriadku. 😁 ono by bolo fajn prijať aj iný názor. Ty keď chceš maj aj na každý jeden kúsok zvlášť gél.
@anonym_5c20c1 sa čítaš? ako povýšenecky zneješ ☺️ veď to ty ohŕňaš nos nad tým že niekto má plnú poličku gelov a ty nie, ty si niekde vyššie… 😏
no veru, ja som tam ešte nedospela…
Ono je to fajn. Ja ju pouzivam.
Ak potrebujem jednorazovo pouzit nieco ine, tak to len vypnem, a do bezneho davkovaca nalejem co treba (ako napr uz na tu spominanu vlnu, ci sportove).

ja neviem, ja používam asi 4 rôzne gely (keď nie 5) ... 😒
si to teda neviem ani predstaviť ...