Kde kúpiť sklenené predeľovacie dvere na východnom Slovensku?
pekny den prajem. chcela by som sa opytat, co hovorite na tie sklenene dvere, tie ktore ich doma mate. nerobia sa na nich moc capky? su dost pevne a odolne, ked sa s nimi plesne? 😅
@vikss1 no to mi asi moc nepomoze, jedine, ze by si vedela, kto ich dodaval, aby som si to mohla pozriet 😀 akoze pozerala som si uz nieco, su kadejake, aj cenovo sa to pohybuje rozne. len by som nerada utratila za to kopec penazi, ak viem rovnaku kvalitu kupit aj lacnejsie. vies, ako to myslim.
pekny den prajem. chcela by som sa opytat, co hovorite na tie sklenene dvere, tie ktore ich doma mate. nerobia sa na nich moc capky? su dost pevne a odolne, ked sa s nimi plesne? 😅
@lucks6 aj tebe pekný deň prajem. my sme chceli otvorený priestor, ale švagrovci si dávali robiť takéto niečo, lebo ako majú spálňu a šatník tak aj pracovňu do toho celého nejak chceli zapracovať a aby to bolo aspoň nejak vizuálne oddelené, tak dávali také sklenené priečky. pýtala som sa manžela, hovorí, že sklofix im to robil. tak skús pozrieť u nich 🙂
@vernnik3 vedela by si mi prosím dať nejaké fotky do správy? My sme si niečo také pozerali 😉
@vernnik3 my to tak tiez nejak podobne chceme riesit, ale s obyvackou a pracovnou. super, dakujem za odporucanie. poviem manzelovi a on im isto bude este dnes pisat. rad ma hned vsetko naporiadku 😀
@lucks6 to je asi taký najtypickejší priestor, čo sa takto zvykne riešiť. ale to som sa ťa chcela opýtať, že či ste tam písali a ako ste pochodili? reku musím sa ťa na to opýtať. už mi to cez víkend napadlo, len to bola rodina u nás, alebo my niekde, tak nebolo ani kedy zobrať mobil do ruky...
@vernnik3 vedela by si mi prosím dať nejaké fotky do správy? My sme si niečo také pozerali 😉
@nelinka888 momentálne nie, ale keby si pozrieš na ich stránke, tak tam majú veľa realizácií, čo vieš využiť aj ako inšpiráciu 🙂
@pielka Mmm, tak sklo ako material je stale o tom istom si myslim. Uz potom zalezi co je to nejake tvrdene sklo, inak sa moze spravat pri poskodeni, ze sa napriklad cele nerozleti, ale ostane take ako keby v kope, ako to je aj pri celnom skle na aute, ked sa rozbije a podobne. Ale ta podstata tam ostava.
@nadejna7 presne vcera som rozmyslala, preco nevyrabaju vsetky veci zo skla take, aby ked to clovek napriklad zhodi, nemusel pol dna vysavat a hladat po obyvacke vsetky drobne ulomky. vcera sa mi zadarilo zhodit zo stola velkonocnu ozdobu, a ta sa az na take suplaty rozletela, skoro ma porazilo.

Daj si na mieru spravit u sklenara. Dobry sklanar zabezpeci aj bezpecnostne alebo kalene sklo aj kvalitne kovanie a instalaciu