icon

Kde nájsť lacné a kvalitné kuchynské potreby?

11. dec 2024

Ahojte, idem akurát zariaďovať kuchyňu. Viete mi odporučiť nejaký obchod, kde majú lacné kuchynské potreby ? Zároveň ale kvalitne, taká zlata stredná cesta 🙂 celkom sa mi pozdáva ikea, ale viem, že sú aj lancnejšie alternatívy.

abcabcada
•
11. dec 2024

Action, Pepco... Pred troma rokmi som si vybavila kuchyňu od tanierov, cez hrnce po prkotiny typu varešky atď., všetko používam denne, dávam do umývačky a nič tomu nie je... Veci max. 3€/ks...

madeincssr
•
11. dec 2024

Kinekus, ak mas nejaky nedaleko.

misslilac13
•
11. dec 2024

Ja mam väčšinu z Tesca, kauflandu a lidlu co sa týka tanierov, pohárov, príbory atď..Utierky mam z emi.sk bavlnené. Drevené dosky, misy z kinekusu

lalilili
•
11. dec 2024

Po 15.tich rokoch v byte sme sa sťahovali do domu a pri tej príležitosti som menila značnú časť kuchynského vybavenia. Základ u mňa tvorí Tupperware, nie je lacný , ale za to roky trvácny a fantasticky funkčny, fakt ho milujem. K nemu si dokupujem rôzne kuchynské veci z Tchiba a veľmi veľa z Ikei. Dcére sme zaradili kuchyňu z 90% práve v Ikei. Nikde nie je všetko super, každý máme iné potreby aj predstavy a možnosti. Vždy hľadám kvalitu , funkčnosť a aj dobrú cenu. Kuchynského náradia z Pepca by som sa obávala, veľmi často už bolo vyhodnotené ako zdraviu škodlivé. Určite nie všetko,ale opakuje sa to.

zeldia
•
12. dec 2024

Mne vyhovuje Orion, lacnejšia alternatívna k tescome

evansova
•
13. dec 2024

@madeincssr Ano, Kinekus. Dobra kvalita za primerane ceny. Cca pred dvomi rokmi som nakupovala vnuckam do noveho bytu, su spokojne.