icon

Kde ste kúpili dobrú posteľ?

26. sep 2022

Kde ste si skupili postel ? Viete mi poradit ?
Vopred dakujem 🙂

Strana
z2
kliatana
2. mar 2026

@daniska155 ved toto, asi nikto nechce, aby mu trcali nohy z postele 😂

daniska155
5. mar 2026

@kliatana horsie je podla mna, ak je postel ukoncena takym tym celom, kde vkuse do toho potom kopes, ak je mala 😀

pumi21
5. mar 2026

Tak su kadejake postele, nastastie. Je super, ze si kazdy vie vybrat podla toho, aka presne mu vyhovuje. Mne sa ale ta postel musi aj pacit 😀 Niekto kupuje len z hladiska praktickosti.

klaudi31
9. mar 2026

@pielka ako vravim, ulozneho priestoru nie je nikdy dost. Ja mam napriklad kupene aj take obaly na skladovanie oblecenia, co vyzeraju ako ozdobne krabice, no vnutri je vsity space bag. Tie vyzeraju dobre aj na skrini polozene 😉

pielka
9. mar 2026

@klaudi31 Radšej som za tú posteľ/gauč, ak sa dá. Toto sú pre mňa proste lapače prachu 🙂

lutomm
11. mar 2026

@moncurienula mne sa velmi pacila slonovinova, tak som nakoniec vybrala tu, ale bolo to tazke z tolkeho mnostva vzoriek sa rozhodnut pre jednu 😀

kliatana
11. mar 2026

@lutomm to je pre mna proste bezova 😀 ale akoze musim povedat, ze za mna jednoznacne najkrajsia farba sedacky 😉 super vyber.

humajnicek
Dnes o 09:30

@lutomm úložný priestor je základ 😉 Pozerala som si už aj ich stránku, všetky vyzerajú super. Dokonca aj tie na nožičkách sa mi zdá, že majú úložný priestor, čo ma prekvapilo. Mala som pocit, že také sa nerobia 🙂

fabrika
Dnes o 12:31

@humajnicek To si asi neviem predstavit. Ved tam nic nevojde 🙈 Kde taku mozem vidiet?

Strana
z2