Kde ste kúpili dobrú posteľ?
Kde ste si skupili postel ? Viete mi poradit ?
Vopred dakujem 🙂
Ahojte, vidím, že ste sa tu viaceré zapájali s odporúčaniami na firmy na postel. Ja by som sa chcela spýtať, či viete o niekom, kto by robil atypické postele. Potrebovali by sme aj trochu vyššiu. Ideme zariaďovať veľkú spálňu, takže túžim po niečom peknom, dizajnovom, čo by bolo dominantou spálne 😍
@anonym_"Americká posteľ boxspring Nuvia, s úložným priestorom | Bezvapostele.sk" https://www.bezvapostele.sk/calounene-postele-n...
Ahojte, vidím, že ste sa tu viaceré zapájali s odporúčaniami na firmy na postel. Ja by som sa chcela spýtať, či viete o niekom, kto by robil atypické postele. Potrebovali by sme aj trochu vyššiu. Ideme zariaďovať veľkú spálňu, takže túžim po niečom peknom, dizajnovom, čo by bolo dominantou spálne 😍
@humajnicek Napríklad toto "Americká posteľ boxspring Nuvia, s úložným priestorom | Bezvapostele.sk" https://www.bezvapostele.sk/calounene-postele-n... Nie je to zrovna atypicka posteľ, ale je vysoká, pekná, výrazná, môžeš si tam zvoliť z ponuky materiál čalúnenia aký chces, taktiež je tam dosť možnosti farieb na výber, a takisto môžeš vybrať zo 6 typov nožičiek, aj ich farby, taktiež je tam viac rozmerov postele na výber. Toľko k dizajnu, mne sa páči, že je to boxspring, a je dodávana už so všetkým - s čelom, roštom aj matracom. Zatiaľ ju nemám, ale v lete plánujem rekonštrukciu spálne, tak túto som si vybrala
@humajnicek my sme si vybrali postel grace od nesie. boli sme osobne u nich a strasne sa nam pacilo jej prevedenie, vedeli sme si ju prisposobit podla nasich predstav 🙂 ak chces, poslem ti do spravy aj foto 😉
@lutomm jemine, to v starom byte sme mali postel, aj gauc bez ulozneho priestoru, to je proste za trest, ono to neskutocne chyba. 🙈
@moncurienula dufam, ze si sa poucila, a uz by si si take nekupila 😉 Z vlastnej skusenosti viem, ze ulozneho priestoru nie je nikdy dost. Ked sme hladali postel, to bola jedna z mojich podmienok. Kde by som skladovala vsetky sezonne veci? 😂
my ideme vyberat novu postel, ale teda ulozny priestor je podmienkou. nevieme sa vsak rozhodnut, ci s nozickami alebo bez. ake mate skusenosti? co je podla vas lepsie?
@lutomm ak ťa môžem poprosiť tie fotky, to by bolo skvelé. A čo konkrétne ste si prispôsobovali? Mne sa strašne páčia také tie vysoké a obrovské postele, kde sa stratím 😂
@daniska155 Ano mam a veru nemenila by som. Mam nieco podobne ako na obrazku. A je fakt pravda, ze najviac spravi ten matrac. Postel moze byt neviem aka pekna a vysoka, ale ked je matrac nekvalitny, nevyspis sa jednoducho 🙂
@humajnicek v prvom rade som chcela ulozny priestor, aby bola velka a nakoniec to mnozstvo farebnych odtienov, co nam ponukli, som este nikde nevidela 😍 ja som mala totiz odjakziva predstavu, ze postel bude dominantna v spalni, a to sa mi splnilo 😍
@lutomm tak ja som napriklad za zemite farby vylucne. aku farbu ste nakoniec vybrali?
@pumi21 kvalitny matrac je urcite dolezity, ak nie najdolezitejsi, ale aj postel, jej rozmer napriklad, je to zaklad pre dobry spanok.

https://tellus.eu/postele