icon

Kde ste kúpili dobrú posteľ?

26. sep 2022

Kde ste si skupili postel ? Viete mi poradit ?
Vopred dakujem 🙂

Strana
z2
deti95060810
26. sep 2022

Decodom

nikasmile
26. sep 2022

Topsedačky

zuzka102
26. sep 2022

Materasso

queen_mary
27. sep 2022

Nesia

melanta
27. sep 2022

Hollex

doriiis
27. sep 2022

Drevona

smitjan
27. sep 2022

Od Kondelu mame 🙂

janka0020
27. sep 2022

Fines

pinaofina
27. sep 2022

My z Westwing, bala som sa trosku, ale je solidna a kvalitna

humajnicek
23. jan 2026

Ahojte, vidím, že ste sa tu viaceré zapájali s odporúčaniami na firmy na postel. Ja by som sa chcela spýtať, či viete o niekom, kto by robil atypické postele. Potrebovali by sme aj trochu vyššiu. Ideme zariaďovať veľkú spálňu, takže túžim po niečom peknom, dizajnovom, čo by bolo dominantou spálne 😍

moncurienula
23. jan 2026

@humajnicek a co presne chces? atypicky tvar, farba alebo material? 🙂

anonym_2dee6b
23. jan 2026

@anonym_"Americká posteľ boxspring Nuvia, s úložným priestorom | Bezvapostele.sk" https://www.bezvapostele.sk/calounene-postele-n...

columbovazena
Autor odpoveď zmazal
anonym_2dee6b
23. jan 2026
@humajnicek

Ahojte, vidím, že ste sa tu viaceré zapájali s odporúčaniami na firmy na postel. Ja by som sa chcela spýtať, či viete o niekom, kto by robil atypické postele. Potrebovali by sme aj trochu vyššiu. Ideme zariaďovať veľkú spálňu, takže túžim po niečom peknom, dizajnovom, čo by bolo dominantou spálne 😍

@humajnicek Napríklad toto "Americká posteľ boxspring Nuvia, s úložným priestorom | Bezvapostele.sk" https://www.bezvapostele.sk/calounene-postele-n... Nie je to zrovna atypicka posteľ, ale je vysoká, pekná, výrazná, môžeš si tam zvoliť z ponuky materiál čalúnenia aký chces, taktiež je tam dosť možnosti farieb na výber, a takisto môžeš vybrať zo 6 typov nožičiek, aj ich farby, taktiež je tam viac rozmerov postele na výber. Toľko k dizajnu, mne sa páči, že je to boxspring, a je dodávana už so všetkým - s čelom, roštom aj matracom. Zatiaľ ju nemám, ale v lete plánujem rekonštrukciu spálne, tak túto som si vybrala

lutomm
27. jan 2026

@humajnicek my sme si vybrali postel grace od nesie. boli sme osobne u nich a strasne sa nam pacilo jej prevedenie, vedeli sme si ju prisposobit podla nasich predstav 🙂 ak chces, poslem ti do spravy aj foto 😉

pielka
28. jan 2026

@lutomm a prečo ste sa rozhodli pre takúto bez nožičiek? čo vás k tomu viedlo? 😉 sa ti nechce pod ňou vysávať? 😀

lutomm
3. feb 2026

@pielka ako si uhadla? 😂 ale nie, to bol len bonus. najskor ma uputala svojim dizajnom, bola proste taka ina ako ostatne klasicke postele. navyse sme si mohli zvolit aj ulozny priestor, tak to som bola rada, lebo ved uloznych priestorov nikdy nie je dost 😉

moncurienula
3. feb 2026

@lutomm jemine, to v starom byte sme mali postel, aj gauc bez ulozneho priestoru, to je proste za trest, ono to neskutocne chyba. 🙈

klaudi31
6. feb 2026

@moncurienula dufam, ze si sa poucila, a uz by si si take nekupila 😉 Z vlastnej skusenosti viem, ze ulozneho priestoru nie je nikdy dost. Ked sme hladali postel, to bola jedna z mojich podmienok. Kde by som skladovala vsetky sezonne veci? 😂

pielka
8. feb 2026

@klaudi31 Aj skriňa je možnosť 😉 Takisto aj gauč. Napríklad ja som nejakú dobu fungovala bez postele, spávala som na gauči, ktorý bol rozkladací + našťastie mal aj nejaký ten úložný priestor. Musíš si poradiť ako vieš 😀

daniska155
10. feb 2026

my ideme vyberat novu postel, ale teda ulozny priestor je podmienkou. nevieme sa vsak rozhodnut, ci s nozickami alebo bez. ake mate skusenosti? co je podla vas lepsie?

pumi21
10. feb 2026

@daniska155 Podla mna su boxspringove postele uplne najlepsie 🙏

humajnicek
19. feb 2026

@lutomm ak ťa môžem poprosiť tie fotky, to by bolo skvelé. A čo konkrétne ste si prispôsobovali? Mne sa strašne páčia také tie vysoké a obrovské postele, kde sa stratím 😂

kliatana
19. feb 2026

mne by sa pacilo nieco taketo, vsak na tom sa musi spat ako na oblaciku 😍 samozrejme, ak je pohodlny matrac, lebo to je proste zaklad vsetkeho.

daniska155
23. feb 2026

@kliatana waw, ta vyzera paradne veru. to si kde nasla?
@pumi21 ty mas taku? ja som stale nerozhodna, nastastie nam to velmi neponahla😂

pumi21
23. feb 2026

@daniska155 Ano mam a veru nemenila by som. Mam nieco podobne ako na obrazku. A je fakt pravda, ze najviac spravi ten matrac. Postel moze byt neviem aka pekna a vysoka, ale ked je matrac nekvalitny, nevyspis sa jednoducho 🙂

lutomm
26. feb 2026

@humajnicek v prvom rade som chcela ulozny priestor, aby bola velka a nakoniec to mnozstvo farebnych odtienov, co nam ponukli, som este nikde nevidela 😍 ja som mala totiz odjakziva predstavu, ze postel bude dominantna v spalni, a to sa mi splnilo 😍

moncurienula
27. feb 2026

@lutomm tak ja som napriklad za zemite farby vylucne. aku farbu ste nakoniec vybrali?

daniska155
2. mar 2026

@pumi21 kvalitny matrac je urcite dolezity, ak nie najdolezitejsi, ale aj postel, jej rozmer napriklad, je to zaklad pre dobry spanok.

Strana
z2