Kde v Trenčíne kúpiť vákuové vrece na oblečenie?
Najlepšie Trenčín alebo puchov, považská 🙂)
@kubkovamama v tom púchovskom Jysku to aktuálne nemajú.. neviem či by som to zohnala v inom meste . Neviem či maju rovnakú ponuku alebo nie
V Kauflande v Senici som včera videla, mávajú, treba pozrieť a rovno sa opýtať predavača, kde tie vrecia hľadať, mávajú rôzne veľkosti.
@brezza áno ukazuje mi že v TN je Orion. A Prosim vás ste spokojná s vrecami odtiaľ? Maju asi viac rozmerov však?
Ano viac rozmerov. Zatial drzia. Predtym som kupovala v Ikei, ale ta je myslim len v Bratislave.
Tak to si uz nepamatam, ale myslim, ze na internete ich maju na ich stranke v ponuke.
Mala som z Jysk, Pepca a posledné z KiK a teda JYSK o ničom, lebo nemali také s tým ventilom ale že musis strčiť do vreca hadicu od vysávača, vysat a vybrať ju. Buď som natrhla vrece alebo mi tam zas vošiel vzduch. Z Pepca mali ventil, ale rýchlo povolil, takže tiež o ničom a tie z KiK sú super, je tam aj ventil aj taká akoby pumpička na vysatie vzduchu, takže ani vysávač nemusíš vyťahovať. Za mňa super aj cena, aj kvalita 🙂
@brezza dobrý deň tieto to sú? Asi si objednam z alza. Len nie sú nejaké lacné? 😄😄 nieze by to bol problem ale som myslela že sú drahšie 😄
V KIK sú tie čo som písala vyššie 3 kusy za 4,99 € 🤣🤣 to je len lacné 😀 ale fakt sú najlepšie zatiaľ zo všetkých čo som mala 😀
Počkaj chvíľku, dodojčím dcérku a pozriem ti 😀 ale veľké boli, ma to prekvapilo, že až také a taká smiešna cena 😀 tuším 85 x niečo, ale pozriem 😀

Jysk