icon

Koľko programov chytíte s izbovou anténou?

22. jan 2025

Dobrý večer, vie mi niekto poradiť ako funguje izbová anténa na telku a koľko programov sa dá na ňu chytiť? Máme káblovku ale stále to vypadáva tak sme sa rozhodli zakúpiť tú izbovú anténu, budem vďačná ak mi niekto poradí

niekto2hy
•
22. jan 2025

Pripojis k TV a zapnes automaticke ladenie - DVB-T.Pocet najdenych programov zalezi od miesta,kde sa nachadzas,kedze si anonym.

frflos_nespokojny
•
22. jan 2025

velmi zalezi od lokality a hlavne pokrytie signalu. niekde ti nepomoze iba izbova antena a treba ju namontovat na strechu, alebo fasadu

niekto2hy
•
22. jan 2025

@frflos_nespokojny Zabudol si dopisat,ze v ,,inom prevedeni".

frflos_nespokojny
•
22. jan 2025

hladal som a som prekvapeny ze nemozem dohladat stranku, ale nasiel som nieco:

https://www.cezantenu.sk/ponuka-programov/

tu su zadarminko programy, vyberies lokalitu a mux- multiplex:

https://www.cezantenu.sk/zoznam-vysielacov/

frflos_nespokojny
•
22. jan 2025

@niekto2hy bral som to ako samozrejmost . asi iba pre mna 🙂

adriena85
•
22. jan 2025

Cez anténu budeš mať základné programy: joj, joj plus, rtvs 1,rtvs 2,rtvs šport, lux, wau

rooskoliv
•
23. jan 2025

Pozri plustelka.sk. Máš tam zoznam programov zadarmo a aj balík, ktorý si môžeš dokúpiť za cca 8e mesačne.

natalka13
•
23. jan 2025

zalezi od lokality a od poschodia a smerovania okna kolko ty budes mat ti tu nik nepovie

niekto2hy
•
23. jan 2025

@rooskoliv Plus CI modul a karta...

frflos_nespokojny
•
23. jan 2025

alebo Bezkartový modul SMIT CryptoGuard k službe Plustelka

unbeholfen
•
21. okt 2025

Panika zlatá záleži dze ste. Šadzde je iný signál. Joj už od 1.1.2026 nebudze volná. Ale v podstate všecky programy slovenskej televízie a kresťanská Lux s jedným programem. Ale je dobrý presah ze zahraničá a keďže susediace krajiny sú väčšie a bohatšie tak tam je velice moc programov.

frflos_nespokojny
•
21. okt 2025
@unbeholfen

Panika zlatá záleži dze ste. Šadzde je iný signál. Joj už od 1.1.2026 nebudze volná. Ale v podstate všecky programy slovenskej televízie a kresťanská Lux s jedným programem. Ale je dobrý presah ze zahraničá a keďže susediace krajiny sú väčšie a bohatšie tak tam je velice moc programov.

@unbeholfen dobré ránko milý junák.
asi si sa zobudil po dlhom zimnom spánku.