icon

Kreslo či leňoška: Kde radšej čítate?

petrofka
16. júl 2024

Máte svoje kreslo či leňošku? Máte svoj kútik na čítanie? 🙂 Podeľ
Voľakedy som mala takú mini izbičku s kresielkom. Ale dnes je z toho sklad 😓

sissy27
•
16. júl 2024

@petrofka pri bazéne, na gauči, v posteli, v lietadle, vo vlaku (ak teda nespím).... nepotrebujem na to špeciálne miesto, ale tým som ti asi veľmi nepomohla 😅

h2
•
16. júl 2024

@petrofka Ja zásadne v posteli. Žiaden gauč, kreslo, lehátko na terase či čokoľvek iné sa jej nevyrovná.

petrofka
autor
•
16. júl 2024

ja presne potrebujem to svoje miesto a zaujíma ma, ako to majú iní ☺️
@sissy27

bessie12
•
16. júl 2024

@petrofka máme 2 voľné izby a rozmýšľala som, že z jednej si urobím taký môj kútik plný kníh. Len je to finančne dosť náročné.

viestta
•
16. júl 2024

@petrofka ked mas este stale tu izbicku, tak staci ju vratit povodnemu ucelu. Vyhadzat nepotrebnosti, to co je potrebne ulozit a budes zas mat svoju zasivaren

slavomira236
•
16. júl 2024

@petrofka v kuchyni mam kreslo a tam. Niekedy som citala v posteli uz mi to je nepohodlne

zeldia
•
16. júl 2024

@petrofka všetci mame svoj “kútik” - zasivaren. Mne sa zdala leňoška nepraktická že je veľká a ťažká a žiadna sa mi nepáčila. Až raz na jednom hoteli mali a bola skvelá vynikajúco sa mi na nej ležalo. Teraz mám kreslo usiak z drevony a takú lacnú taburetku ak sa opotrebuje kúpim na rovnaké miesto leňošku.

hederamonstera
•
16. júl 2024

Mam obrovsky tulivak pri kniznici.

angeli121212
•
16. júl 2024

@petrofka ja mám v obývačke svoj ušiak s taburetkou takou z pepca ružovou... Cez deň nečítam izba sa využíva ako herňa pre drobca ale večer keď zaspí si tam rada čítam

alenka58
•
16. júl 2024

keď čítam veľmi zaujímavú knihu pre mňa a neviem sa od nej odtrhnúť, tak čítam takmer všade vo voľnej chvíli - aj na WC - čítam výlučne eknihy,, rodina má k tomu dosť výhrady, tak najlepšie je pre mňa čítať v posteli večer a čítam často aj do 3 v noci, vtedy mám pokoj