Ktoré sviečky rozvoňajú byt?
Ahojte babenky,poradte mi prosím nejake sviečky ktoré krásne rozvoniajů byt🙂 Ďakujem!!
Pripojim sa, tiez by som chcela nejake sviecky, ficala som na eterickych olejoch, no chce to zmenu 🙂
@opium29 https://yankeevone.sk/index.php?route=product/c... tu ich majú teraz dokonca v zľave za fakt skvelé ceny. Práve som nakúpila za viac ako 100EUR 😀
@opium29 za mna odporucam z dmky / tesca sviecky Botanica by Air Wick - super neokukanw vone za dostupny cenu ako ananas -rozmarin, magnolia- vanilka atd...
A potom este okrem spominanych - Albi - heart & home ( aj online alebo predajne Albi ) - tiez fajn ceny - maju aj sojove- tiez aj super neokukane vone...
Aj z Rituals taka zeleno hneda Thao Ji alebo tak nejako. Dostala som ju akko darcek l nakupu krasne prevonala ale je to skkor na chladne zimne vecery ako na jar... Verim ze aj ostatne sviecky krasne vonaju

@opium29 Ahoj, za mňa jednoznačne značka WoodWick® Neskutočné prevoňajú byt za pár minút a cítiť dlho aj po zhasnutý. Naviac majú taký knot čo praská, akoby horelo drevo. Sú síce dosť drahé, ale určite stoja za to.