icon

Ktoré sviečky rozvoňajú byt?

opium29
23. apr 2021

Ahojte babenky,poradte mi prosím nejake sviečky ktoré krásne rozvoniajů byt🙂 Ďakujem!!

zuzkalujza
23. apr 2021

@opium29 Ahoj, za mňa jednoznačne značka WoodWick® Neskutočné prevoňajú byt za pár minút a cítiť dlho aj po zhasnutý. Naviac majú taký knot čo praská, akoby horelo drevo. Sú síce dosť drahé, ale určite stoja za to.

danka808
23. apr 2021

Pripojim sa, tiez by som chcela nejake sviecky, ficala som na eterickych olejoch, no chce to zmenu 🙂

zuzkalujza
23. apr 2021

@opium29 https://yankeevone.sk/index.php?route=product/c... tu ich majú teraz dokonca v zľave za fakt skvelé ceny. Práve som nakúpila za viac ako 100EUR 😀

rooberta
23. apr 2021

Yankee candle alebo woodwick

bellovag
23. apr 2021

sviečky slovenská značka Jemnô 🙂

anne_mary2
23. apr 2021

@opium29 za mna odporucam z dmky / tesca sviecky Botanica by Air Wick - super neokukanw vone za dostupny cenu ako ananas -rozmarin, magnolia- vanilka atd...
A potom este okrem spominanych - Albi - heart & home ( aj online alebo predajne Albi ) - tiez fajn ceny - maju aj sojove- tiez aj super neokukane vone...

opium29
autor
23. apr 2021

Ďakujem krásne dámy za rady 😍!

kitycat
23. apr 2021

Aj z Rituals taka zeleno hneda Thao Ji alebo tak nejako. Dostala som ju akko darcek l nakupu krasne prevonala ale je to skkor na chladne zimne vecery ako na jar... Verim ze aj ostatne sviecky krasne vonaju