icon

Ktorý návrh kuchyne je funkčnejší a praktickejší?

mimachicha
Včera o 13:45

Ženy poradte, ktory navrh je lepsi? Mne sa paci ten, kde je mikrovlnka spojena s rurou. Na opacnej strane je sporak, pod nim 1. suplik na pribory a naberacky, 2.suplik panvice a vacsie misky, 3. suplik hrnce. Nech to je pekne po ruke ked sa pojde varit . Akurat mi robi starost ten lavy zadny roh, pride mi taky uzavrety 🙄. Neviem ako tuto zonu odlahcit, prevzdusnit.
Druhy navrh s trubou pod sporakom je vzdusnejsi. Je tam viac pracovnej plochy. Ale pride mi neprakticke chodit si brat hrnce na opacnu stranu...proste od ruky.
Vopred dakujem za navrhy/postrehy/postrehy

anonym_c0557b
Včera o 14:01

U mna by vyhralo viac pracovnej plochy

13uzivatelka11
Včera o 14:08

Ja mám rúru pod sporákom a ľutujem že som si ju nedala vyššie, ako máš v prvom návrhu, ale máš v tom prvom návrhu fakt minimum pracovného priestoru a to tam nemáš ešte ani žiadne spotrebiče ako kávovar, kanvica..

anonym_371288
Včera o 14:09

@mimachicha u mna by tiež vyhralo viac pracovnej plochy a hrnce (aj sufliky na ne) si vieš dať aj k rúre

katusik456
Včera o 14:36

@mimachicha tiež si myslím že viac pracovnej plochy… pomohlo by akú veľkú tu kuchyňu máš lebo príde mi ozaj malička a zober si že pravý roh máš tam vôbec miesto na dosku ma krájanie napríkad? Kávovar? Ak ke to mapa kuchyňa fakt ti nebude vadiť ak sa budeš musieť otočiť a ísť po hrnce niekde inde ďalej… toto by mi vadilo najmenej. Rieš možno veľkosť drezu, vľavo do kúta sa nedá schovať kávovar? Nejaký vysuvsci mechanizmus? Aby si mala čo najviac miesta ma pracovnú doslu, treba ti ak mikrovlnku? My sle napríkad vôbec teraz nedávali

minesasubu
Včera o 16:06

mikrovlnka je dosť vysoko
mama má na dome ruru a nad tym mikro a teda dosť tažko sa tam dáva tanier a ked je nebodaj plnši akože manipulácia hroza
na starom byte sme mali podobný 2 navrh ta mikrovlnka hore a teda fakt zlá manipulácia
a hlavne z chladničky vyberieš umyješ spracuješ a dás variť je lepšie truba pod varnou
ja napriklad vela pečiem a je lepšie dať plech hned na dosku a nemusis sa točit po celej kuchyni

biba_18
Včera o 16:54

som za dvojku. a ďaleko to mať nebudeš, veď to je také mini pici…

euka210
Včera o 17:51

@mimachicha malo pracovnej plochy ako pisu a ked dobre vidim, ze rura je pri chladnicke, tak toto je totalna hlupost...ziadny sporak, rura vedla chlacnicky 🤦‍♀️