icon

Kuchynská linka Lora Kondela

yellowlittlestar
27. júl 2026

Mate prosim niekto tuto linku? Spokojnost? Fotky potesia. Vdaka 😊

ericka204
28. júl 2026

@yellowlittlestar moja svokra ju ma a vyzera dobre, ona je s nou aj velmi spokojna. Kupovala ju tusim niekedy minuly rok ale fotky bohuzial nemam, kedze byva dalej od nas

anonym_0107df
28. júl 2026

Ja po mojich skúsenostiach s Tempom hovorím že od nich nechcem už ani rámček na fotku

yellowlittlestar
autor
28. júl 2026
@ericka204

@yellowlittlestar moja svokra ju ma a vyzera dobre, ona je s nou aj velmi spokojna. Kupovala ju tusim niekedy minuly rok ale fotky bohuzial nemam, kedze byva dalej od nas

@ericka204 dakujem. Manzelovi sa paci ale ja sa trochu obavam ci to nebude posobit az velmi staromodne, kedze take linky sa davali v 90tych rokoch. Aj mne sa celkom paci ale obavam sa toho 😄

yellowlittlestar
autor
28. júl 2026
@anonym_0107df

Ja po mojich skúsenostiach s Tempom hovorím že od nich nechcem už ani rámček na fotku

@anonym_0107df A co sa stalo? Ja uz neviem kde pozerat tie linky za rozumnu cenu... Pozerala som recenzie Markury Market, Sconto katastrofa obe... to sa bojim aj objednat a Kondela tam ma ejake aj negativne ale ovela menej, vela aj dobrych ma tak neviem. Nemam s nou skusenosti.

anonym_72de31
28. júl 2026
@yellowlittlestar

@anonym_0107df A co sa stalo? Ja uz neviem kde pozerat tie linky za rozumnu cenu... Pozerala som recenzie Markury Market, Sconto katastrofa obe... to sa bojim aj objednat a Kondela tam ma ejake aj negativne ale ovela menej, vela aj dobrych ma tak neviem. Nemam s nou skusenosti.

@yellowlittlestar
@yellowlittlestar my máme zo Sconta a sme spokojní 🤷

anonym_0107df
28. júl 2026
@yellowlittlestar

@yellowlittlestar zákaznícky servis veškerý žádny a proste sú to nekvalitné šunty. A má to aj logiku že keď to v tempe stojí 1500€ a kdesi u stolára alebo v Dalne na mieru 4000€ tak asi sa to niekde prejaviť musí.

anonym_43a341
28. júl 2026

@yellowlittlestar fúha, podľa mňa hľadajte ďalej, to je čisté retro. Iba ak to hľadáte ako lacnú variantu na chatu. A od tohto typu materiálu kvalitu určite nečakajte.

anonym_326419
28. júl 2026

@yellowlittlestar foliovanych dvierok by som sa obavala, folia sa niekedy zvykne odliepat, od zatecenej vody, dvierka co su blizko rury, tam sa dokaze folia aj zdeformovat od tepla

yellowlittlestar
autor
28. júl 2026
@anonym_43a341

@yellowlittlestar fúha, podľa mňa hľadajte ďalej, to je čisté retro. Iba ak to hľadáte ako lacnú variantu na chatu. A od tohto typu materiálu kvalitu určite nečakajte.

@anonym_43a341 no presne, ciste retro ale skor sa bojim tej kvality...

yellowlittlestar
autor
28. júl 2026
@anonym_326419

@yellowlittlestar foliovanych dvierok by som sa obavala, folia sa niekedy zvykne odliepat, od zatecenej vody, dvierka co su blizko rury, tam sa dokaze folia aj zdeformovat od tepla

@anonym_326419 aha, dobre vediet, dakujem za radu, zatial sa mi to nestalo

zurickova
20. aug 2026
@anonym_0107df

@anonym_0107df suhlasím, mám rovnakú skúsenosť- naozaj, za tie peniaze to vôbec nestojí, nechcela by som od nich nič už ani zadarmo. Tovar príde poškodený, nekomunikujú, zavádzajú a vyhrážajú sa zrušením reklamácie, Otras tento prístup...