icon

Môže farba z pohárov z Pepca škodiť zdraviu?

annevoight
20. feb 2024

Aký máte názor na poháre z Pepca? Ja som si jeden odtiaľ kúpila a po asi 2 týždňoch z neho schádza farba. Teda z vnútra pohára. Môže to byť zdraviu škodlivé?

lukinooo
•
Odpoveď bola odstránená
•
saxana000
•
21. feb 2024

Mame vianocne sklenene obrazkove preziju aj 90ku program v umyvacke obrazky nezchadzaju.zalezi teda.asi od pohara

muchotrafka298
•
21. feb 2024

Ja som dostala salku od kolegyne, dala som ju do umyvacky a mala zlaty okraj, ten vyzera ako "okusany", farba zlieza aj z hrnceka. Mam od nich aj iny, ten je OK, ale ten je skleneny. Obidva su urcene na umyvanie v umyacke riadu.

marcellka32
•
21. feb 2024

Mám 2 roky šálku, až teraz začala zliezat zlata farba

lindus_esterka
•
21. feb 2024

Mam ich niekoľko, okrem jedneho umyvam vsetky ručne a nic im nie je ani po dlhej dobe. Ten jeden davam do umyvacky- obrazok je aj po 4r ok, akurat striebornou farbou sú tam nejake detaily a tie su vysuchane. Ale zospodu je znacka ze sa nema davat do umyvacky, tj moja chyba

malinovka333
•
22. feb 2024

@saxana000 ktora umyvacka ma 90stupnov?

bytc20
•
22. feb 2024

@annevoight Pohare z Pepca nie su vhodne do umyvacky. Treba ich umyvat rucne. Ja mam len 1 salku, umyvam rucne a farba krasne drzi.

mia781312
•
22. feb 2024

Ja mam dva a teda nedávam do umývačky a farba krásne drží nemám problém s nimi

saxana000
•
22. feb 2024

@malinovka333 hop som sa utukla..70ku jasne ved to neni pracka.

refly
•
22. feb 2024

Ešte sa mi nestalo aby mi zliezla farba.... ta zlatá sa dá ošúchať, alebo to je problém pri každom pozlátenom riade. Je jedno či je z pepca, alebo odinakiaľ.