icon

Na čo si dať pozor pri výbere tlakového hrnca?

zuzulienocka78
Dnes o 08:09

Ahojte, mám doma tlakový hrniec asi viac ako 20 rokov a mám pocit, že už pomaly dosluhuje 😅

Chcela by som kúpiť nový, ale keď pozerám tie dnešné modely, tak sa v tom úplne strácam. Milión funkcií, poistky, materiály, netuším, na čo si vlastne dať pozor.

Viete odporučiť nejaký fakt dobrý tlakový hrniec z „tohto storočia“? 😄

anonym_139a98
Dnes o 08:28
maddie1711
Dnes o 09:00

Ja mám lamax, kupovala som v planeo. Je blbuvzdorny (original pre mna).

crazy_lazy
Dnes o 09:10

Pred nedávnom som riešila to isté. Mala som doma Tescoma Magnum. A teraz som si kúpila Tefal Clipso Minut Easy.

zuzulienocka78
autor
Dnes o 09:34

Fú, riadne drahé to je 🙂
Premýšľam, či sa mi neoplatí kúpiť iba tesnenie na tento starý retro hrniec 🙂

anonym_47bb64
Dnes o 09:41

ja mam staru dobru 20 rocnu tescomu a funguje stale skvele. Naco je dobry ten moderny hrniec s milion funkciami, ked varim len hovadzinu, fazulu? co mi pomoze modernejsi hrniec? Vie mi tu niekto vysvetlit? Otvarat sa to nebojim, ani zeby to vybuchlo, takze tieto dovody ako argument pre mna nie su

anonym_c0910b
Dnes o 09:43

@zuzulienocka78
Tak mimo temu, v Indii su drahe energie a v ich receptoch sa skoro vsetko robi v tlakovych hrncoch a potom je v recepte napisane, ryza 2 × zapiskanie, dalh - sosovica 4× zapiskanie😁

zuzubb007
Dnes o 09:46

Tescoma hrniec tlakový majú 4 a 6 litrový topka, len sú drahšie, ale vydržia roky rokúce

ludmilka2407
Dnes o 11:29

Mam tescomu, ma dvojitu poistku...za mna super

rozculena
Dnes o 17:33

@zuzulienocka78 ja mám takýto,možno už aj 20 rokov,kúpila som v tescu vo výpredaji za pár eur.Fakt neviem,k čomu by mi boli tie drahé s kadejakými funkciami
https://www.oriondomacepotreby.sk/tlakovy-hrnie...

katkazatka
Dnes o 17:41
@rozculena

@zuzulienocka78 ja mám takýto,možno už aj 20 rokov,kúpila som v tescu vo výpredaji za pár eur.Fakt neviem,k čomu by mi boli tie drahé s kadejakými funkciami
https://www.oriondomacepotreby.sk/tlakovy-hrnie...

@rozculena Ako dlho v tom varíš guláš, alebo hovädziu polievku? Budem vedieť kedy to mám otvoriť, aby mi to nevybuchlo?

rozculena
Dnes o 18:50
@katkazatka

@rozculena Ako dlho v tom varíš guláš, alebo hovädziu polievku? Budem vedieť kedy to mám otvoriť, aby mi to nevybuchlo?

@katkazatka od oka😂 pred otvorením treba vypustiť paru cez ventil.
neviem,prečo by to malo vybuchnúť,fakt,toto nech mi niekto povie,veď na to je tam ten ventil