icon

Najhoršie značky kuchynských spotrebičov

20. dec 2025

Ahojte akej značke spotrebičov do kuchyne sa vyhnúť ?

Strana
z2
bifloska123
21. dec 2025

@anonym_autor Túto otázku som položila opravárovi, keď mi bol opraviť myčku. Povedal mi, že dnes už je to jedno. Všetky spotrebiče sú na 2-5 rokov. Záleží ako ho používate a ako často. Staré, zlaté spotrebiče kde práčka a televízor vydržal aj 15 rokov.

letfenixa
21. dec 2025
@bifloska123

@anonym_autor Túto otázku som položila opravárovi, keď mi bol opraviť myčku. Povedal mi, že dnes už je to jedno. Všetky spotrebiče sú na 2-5 rokov. Záleží ako ho používate a ako často. Staré, zlaté spotrebiče kde práčka a televízor vydržal aj 15 rokov.

@bifloska123 presne. Prvé spotrebiče som si kupovala v 2004, vydržali aj 15 a viac rokov. A tie nové väčšinou ani záruku neprežili (umyvačky, práčky, chladničky).

anonym_f28808
21. dec 2025
@anonym_b76742

Sencor

@anonym_b76742 súhlasím, mala som domácu pekárničku a bola o ničom.

angela85
21. dec 2025

Ja som si kuchyňu zariadovala cca pred 8,5 roka a už vtedy sa to hovorila a doteraz ich mám všetky. Žiadne drahoby. Nemali sme peniaze navyše keďže sme dostávali. Máme Elektrolux,Beko aj Whirlpool. Oprava zatiaľ umývačky Elektrolux a ide ďalej a v trúbe mi odišiel ventilátor asi po dvoch rokoch,ale nejak mi nechyba

klementinka58
21. dec 2025

Ja nedam dopustit na Bosh a Miele chvalia tiez.

laila22
21. dec 2025
@anonym_0371eb

candy, beko, whirpool mám zlé skúsenosti

@anonym_0371eb ja som mala práčku Whirlpool 12 rokov a teraz mám rúru a mikrovlnku vstavané, obe majú 13 rokov bez opráv...

mira0611
21. dec 2025

@anonym_autor Samsung mam pracku, ody som o nej pocula od kolegyne, aj od predavacky v nay, dala by som 10rokov vazenia tomu, kto ju vymyslel. Mala som predtym AEG ani porovnat sa neda!
Whirpool chladnicka mali sme v byte, ktory sme prenajimali,rychlo sa kazilo jedlo, teraz mame gorenje skvela chladnicka, mozem len doporucit.

Aj varna doska je znacky whirpool tazko reaguje na dotyky, pisti ... ide mi na nervy!

anonym_0371eb
21. dec 2025
@laila22

@anonym_0371eb ja som mala práčku Whirlpool 12 rokov a teraz mám rúru a mikrovlnku vstavané, obe majú 13 rokov bez opráv...

@laila22 nám sa chladnička Whirlpool pokazila mesiac po záruke, bola neopravitelná

nelka93
21. dec 2025

Všetky zariadenia co mam, mam uz viac ako 3 roky, cize po záruke a fungujú super. Malý ručný slahac som ja zlomila metlicku po 5.rokoch, takže musim kúpiť novy, ale inak funguje aj s jednou

anonym_71d64d
21. dec 2025
@zajinkakoni

Gorenje mikrovlnka 🫣 vydržala 3roky 🫣

@zajinkakoni mám Gorenje varnú dosku a digestor 18 rokov ,.jedna platna síce odišla.asi pred 5r ale.vymena stala 35€

mamaaja82
21. dec 2025

Hoover tomu sa vyhnut oblukom
Beko je u mna TOP

malinovka333
22. dec 2025

Zalezi co konkretne.napr vhirlpool,beko, candy by som nekupila nic, abi napr sencor a take lacnejsie mixery.

irenat79
22. dec 2025
@anonym_71d64d

@anonym_0371eb mám Beko myčku 7r a ďalšie potrebiče 6 a viac rokov

@anonym_71d64d presne, mam 8r mycku, ruru, varnu dosku a digestor beko. Vsetko fici ako ma, nebola potreba ani servisovat. Akurat na mycke sa vypalila po 5r ziarovka co znacila na podlahu ci je v prevadzke mycka. Ja by som znacku nepozerala, skor sa zameraj na spotrebu a tvoje potreby. Aj lacnejsie znacky mozu slusne poslit.

silvia33_33
22. dec 2025
@anonym_0371eb

candy, beko, whirpool mám zlé skúsenosti

@anonym_0371eb Mám Candy, sušičku 7 rokov aumývačku riadu 5 rokov. Ja som spokojná. Sú bezproblémové, fungujú stále.

wiliam3royal
22. dec 2025

Whirlpool, Sencor, ORAVA, HAMA, AMICA, (a nikdy by som nekupil elektro-nastroje v Lidli / Kauflande teda znacka Parkside / SilverCrest, je to cisty shit, ja sa vôbec statu cudujem ze dovoli elektricke nastroje predavat v potravinach a ze su ludia hlupy ked na to idu...).

mircalla
22. dec 2025
@bomba36

Sencor, ako som si ručným mixérom robila ten puding bez varenia, zrazu mi začali z neho šľahať plamene. Nikdy viac.

@bomba36 Napodobne, mne novy Sencor toastovac zacal pri 1. pouziti horiet

Strana
z2