Najhoršie značky kuchynských spotrebičov
Ahojte akej značke spotrebičov do kuchyne sa vyhnúť ?
@anonym_autor Túto otázku som položila opravárovi, keď mi bol opraviť myčku. Povedal mi, že dnes už je to jedno. Všetky spotrebiče sú na 2-5 rokov. Záleží ako ho používate a ako často. Staré, zlaté spotrebiče kde práčka a televízor vydržal aj 15 rokov.
@bifloska123 presne. Prvé spotrebiče som si kupovala v 2004, vydržali aj 15 a viac rokov. A tie nové väčšinou ani záruku neprežili (umyvačky, práčky, chladničky).
Sencor
@anonym_b76742 súhlasím, mala som domácu pekárničku a bola o ničom.
Ja som si kuchyňu zariadovala cca pred 8,5 roka a už vtedy sa to hovorila a doteraz ich mám všetky. Žiadne drahoby. Nemali sme peniaze navyše keďže sme dostávali. Máme Elektrolux,Beko aj Whirlpool. Oprava zatiaľ umývačky Elektrolux a ide ďalej a v trúbe mi odišiel ventilátor asi po dvoch rokoch,ale nejak mi nechyba
Ja nedam dopustit na Bosh a Miele chvalia tiez.
candy, beko, whirpool mám zlé skúsenosti
@anonym_0371eb ja som mala práčku Whirlpool 12 rokov a teraz mám rúru a mikrovlnku vstavané, obe majú 13 rokov bez opráv...
@anonym_autor Samsung mam pracku, ody som o nej pocula od kolegyne, aj od predavacky v nay, dala by som 10rokov vazenia tomu, kto ju vymyslel. Mala som predtym AEG ani porovnat sa neda!
Whirpool chladnicka mali sme v byte, ktory sme prenajimali,rychlo sa kazilo jedlo, teraz mame gorenje skvela chladnicka, mozem len doporucit.
Aj varna doska je znacky whirpool tazko reaguje na dotyky, pisti ... ide mi na nervy!
@anonym_0371eb ja som mala práčku Whirlpool 12 rokov a teraz mám rúru a mikrovlnku vstavané, obe majú 13 rokov bez opráv...
@laila22 nám sa chladnička Whirlpool pokazila mesiac po záruke, bola neopravitelná
Všetky zariadenia co mam, mam uz viac ako 3 roky, cize po záruke a fungujú super. Malý ručný slahac som ja zlomila metlicku po 5.rokoch, takže musim kúpiť novy, ale inak funguje aj s jednou
Gorenje mikrovlnka 🫣 vydržala 3roky 🫣
@zajinkakoni mám Gorenje varnú dosku a digestor 18 rokov ,.jedna platna síce odišla.asi pred 5r ale.vymena stala 35€
Hoover tomu sa vyhnut oblukom
Beko je u mna TOP
Zalezi co konkretne.napr vhirlpool,beko, candy by som nekupila nic, abi napr sencor a take lacnejsie mixery.
@anonym_0371eb mám Beko myčku 7r a ďalšie potrebiče 6 a viac rokov
@anonym_71d64d presne, mam 8r mycku, ruru, varnu dosku a digestor beko. Vsetko fici ako ma, nebola potreba ani servisovat. Akurat na mycke sa vypalila po 5r ziarovka co znacila na podlahu ci je v prevadzke mycka. Ja by som znacku nepozerala, skor sa zameraj na spotrebu a tvoje potreby. Aj lacnejsie znacky mozu slusne poslit.
candy, beko, whirpool mám zlé skúsenosti
@anonym_0371eb Mám Candy, sušičku 7 rokov aumývačku riadu 5 rokov. Ja som spokojná. Sú bezproblémové, fungujú stále.
Whirlpool, Sencor, ORAVA, HAMA, AMICA, (a nikdy by som nekupil elektro-nastroje v Lidli / Kauflande teda znacka Parkside / SilverCrest, je to cisty shit, ja sa vôbec statu cudujem ze dovoli elektricke nastroje predavat v potravinach a ze su ludia hlupy ked na to idu...).

@anonym_autor Túto otázku som položila opravárovi, keď mi bol opraviť myčku. Povedal mi, že dnes už je to jedno. Všetky spotrebiče sú na 2-5 rokov. Záleží ako ho používate a ako často. Staré, zlaté spotrebiče kde práčka a televízor vydržal aj 15 rokov.