icon

Oplatí sa kúpa lacného palacinkovača a výrobníka zmrzliny?

katarinkaa33
6. apr 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti s palacinkovačom a vyrobnikom zmrzliny za tie nižšie sumy, cca do 40€. Oplatí sa to kupovať, či zbytočné vyhodené peniaze a zaberanie miesta?? Ďakujem za vaše odpovede.

viestta
•
6. apr 2025

Na palacinky staci dobra panvica a dobre cesto. Zmrzlinovac neviem ci budete vyuzivat, u nas by zapadal prachom a to je mam kadejake stroje na varenie, tieto dva povazujem za zbytocnost

terezkaarthuramax
•
6. apr 2025

Ja mam vyrobnik zmrzliny. Akurat uz neviem kolko stal. Som s nim spokojna

barka1
•
6. apr 2025

Neviem si predstavit využitie palacinkovaca. To by som musela byť extrémne lenivá.
Zmrzlinovac ok, ak jete zmrzlinu na kila alebo si potrpite na nejake zdravé alternativy.

stankadu
•
6. apr 2025

Zbytočnosti

katulienkax
•
6. apr 2025

Na palacinky naozaj stačí dobrá panvica, take tie

erika237
•
6. apr 2025

Naposledy som si kupila toastovac, kde je aj forma na wafle a este jeden, len neviem aky. Ficime stale na forme na toast, wafle som robila realne asi raz, neboli zle, ale asi by to chcelo najst iny recept a u nas letia lievance takze asi tak.
Zmrzlinovac ani palacinkovac by som nekupila, palacinky u nas neficia a ak uz mam fakt dobru a overenu panvicu, zmrzliny tolko nepojeme, jedine v lete a to je tiez asi ze kupim, nezjeme jej tolko a aj ked som skusala rozne domace nikto to skoro nejedol.
Ty sa ale poznas a aj rodinu, ak sa vam to vyplati a mas dost miesta, keby sa nepouzivali tak vyskusat mozes.

tramtada31
•
6. apr 2025

Tu ti dam fantasticky recept na palacinky, ktoré sa netrhajú a stačí ti k nemu naozaj len neprilnavá panvica https://bonvivani.sk/recepty/jemne-palacinky

katarinkaa33
autor
•
6. apr 2025

@barka1 chcem to na chatu, nie že by som bola lenivá, myslím že je s tým ešte viac roboty ako s panvicou