icon

Oplatí sa kúpiť teplovzdušnú fritézu?

deni9
Včera o 11:27

Ahojte mate niekto Teplovzdušnu fritezu ? Oplati sa ? Dajte typ na nejaku s ktorou ste spokojny

ika02
Včera o 11:32

Pozri dole, týchto tém tu bolo veľmi veľa.

anonym_b31913
Včera o 11:49

Kazdy bozi den tu je tato tema.

viestta
Včera o 11:53

Mam, mne sa oplati. Zvysok najdes v podobnych diskusiach

rachel36a
Včera o 12:31

Mam, za mna blbosť...nevyuzivam, skoro vôbec...takú istú prácu mo urobí teplovzdušná rura

anonym_da909e
Včera o 12:40

@deni9 rok som ju chcela a zvažovala.Uz by som si ju nekúpila je to rúra len v menšom.Obcas tam robím karfiol, rezne mi nechutia, zemiaky mi chutia viac z rúry, minútky kuracie mäso mi nechutia, grilujeme si tam zeleninu, a zapekam chlebíky na raňajky .Dobra je na grilovaný losos
Niekto v tom robí muffiny, zapečené zemiaky, paradajky, syr jednoduché jedlá.Aj, keď dám málo oleja tie pečene zemiaky sú z rúry chutnejšie.
Mám Tefal s grilom

barny
Včera o 12:50

Ja som spokojna, musis skusit u nas ide takmer denne

anonym_036754
Včera o 12:55

@deni9 sporák prakticky už nepoužívam. Všetko robím v Hf

slavomira236
Včera o 13:04

@deni9 ak pecies casto v rure vyuzijes aj fritezu ak nieste 6sti a nezjete velke porcie...u nas sa to neoplati. Do rury dam naraz 2 plechy a robim vo friteze by som to robila na 4jrat take pecene zemiaky..rezne syr robim na panvici fasirky je to aj rychlejsie...kurca krkovicku peciem v remoske odtial mi chuti najviac pecene maso

xenia65
Včera o 13:05

@deni9 dlho som váhala, či ju kúpiť, lebo mám veľa spotrebičov, ktoré nepoužívam (pekáreň na chlieb, odšťavovač, robot ..). Nakoniec som sa odhodlala a kúpila Philips 2000 w. Vôbec neľutujem, práve naopak. Pečené zemiaky, hranolky, kuracina, špekačky, klobásky, hurky, ryba. Dcére som kúpila podobný a ona tam už okrem iného robí mafiny, pizzu, fašírky. Nikdy som stehná a krídla v rúre neupiekla za taký krátky čas a tak dokonale! ! Ja vrelo odporúčam. Výhodou je, že miniem menej elektriny a rýchlo upečiem, lebo nenahrievam 70 l, ale iba 6. Odporúčam takú, ktorá má aspoň 6-8 litrov a určite nie slabšiu ako 2000 w. A ešte je výhoda málo tuku.

michaela329
Včera o 13:06

Používam denne, pripravujem hlavne ľahšie jedlá sebe a ostatné nájdeš v xy diskusiách.

simsalabim
Včera o 14:08

U nas ide takmer denne.

sense
Včera o 14:16

Mám, ale aj tak častejšie využívam teplovzdušnu rúru.

roja01
Včera o 16:35

@deni9 nazor bude zavisiet na tom, ake jedla clovek uprednostnuje. Ten kto robi vela pecenych jedal (hranolky, pecene zemiaky, pecene maso) bude chvalit. Ten, kto skor jedlo dusi, vari ju az tak nevyuzije.

richard_polak
Dnes o 21:03

Používame denne, človek nemúsi riešiť varenie, maso, zelenina, ryba... ale samozrejme zase kuchársky zázrak od toho nečakaj :D