Oplatí sa kúpiť teplovzdušnú fritézu?
Ahojte mate niekto Teplovzdušnu fritezu ? Oplati sa ? Dajte typ na nejaku s ktorou ste spokojny
Kazdy bozi den tu je tato tema.
Mam, mne sa oplati. Zvysok najdes v podobnych diskusiach
Mam, za mna blbosť...nevyuzivam, skoro vôbec...takú istú prácu mo urobí teplovzdušná rura
@deni9 rok som ju chcela a zvažovala.Uz by som si ju nekúpila je to rúra len v menšom.Obcas tam robím karfiol, rezne mi nechutia, zemiaky mi chutia viac z rúry, minútky kuracie mäso mi nechutia, grilujeme si tam zeleninu, a zapekam chlebíky na raňajky .Dobra je na grilovaný losos
Niekto v tom robí muffiny, zapečené zemiaky, paradajky, syr jednoduché jedlá.Aj, keď dám málo oleja tie pečene zemiaky sú z rúry chutnejšie.
Mám Tefal s grilom
Ja som spokojna, musis skusit u nas ide takmer denne
@deni9 sporák prakticky už nepoužívam. Všetko robím v Hf
@deni9 ak pecies casto v rure vyuzijes aj fritezu ak nieste 6sti a nezjete velke porcie...u nas sa to neoplati. Do rury dam naraz 2 plechy a robim vo friteze by som to robila na 4jrat take pecene zemiaky..rezne syr robim na panvici fasirky je to aj rychlejsie...kurca krkovicku peciem v remoske odtial mi chuti najviac pecene maso
@deni9 dlho som váhala, či ju kúpiť, lebo mám veľa spotrebičov, ktoré nepoužívam (pekáreň na chlieb, odšťavovač, robot ..). Nakoniec som sa odhodlala a kúpila Philips 2000 w. Vôbec neľutujem, práve naopak. Pečené zemiaky, hranolky, kuracina, špekačky, klobásky, hurky, ryba. Dcére som kúpila podobný a ona tam už okrem iného robí mafiny, pizzu, fašírky. Nikdy som stehná a krídla v rúre neupiekla za taký krátky čas a tak dokonale! ! Ja vrelo odporúčam. Výhodou je, že miniem menej elektriny a rýchlo upečiem, lebo nenahrievam 70 l, ale iba 6. Odporúčam takú, ktorá má aspoň 6-8 litrov a určite nie slabšiu ako 2000 w. A ešte je výhoda málo tuku.
Používam denne, pripravujem hlavne ľahšie jedlá sebe a ostatné nájdeš v xy diskusiách.
U nas ide takmer denne.
Mám, ale aj tak častejšie využívam teplovzdušnu rúru.
Používame denne, človek nemúsi riešiť varenie, maso, zelenina, ryba... ale samozrejme zase kuchársky zázrak od toho nečakaj :D

Pozri dole, týchto tém tu bolo veľmi veľa.