Parný čistič na čistenie špár
Poraďte s akým ste doma spokojný s parným čističom ,moja predstava je ho mať predovšetkým na čistenie spar v kúpeľni a pod. Oplatí sa? Dakujem
Ja som mala karcher sc3 akurát mi prestal fungovať po rokoch ale mal odcistene svoje
Ja mám 2v1 z Lidla a ako super vec.ja tým napríklad dezinfikujem koberce občas umývam dlážku. skvelo čistí skla minule som okolo linky obkladačky a za 5 min.bez drhnutia a chémie. Vinylovu podlahu pekne vyčistí.no fakt sa dá použiť na kadečo.
parny cistic typu kachna za cca 30€ je skoda penazi.
denisa_deniska ti poradila dobre. mam ho tiez doma a podla prislusenstva vyuzijes a inde.hadam jednina velka vyhoda je, ze mozes nerusene pocas vypraznenia obsahu vody nepretrzite dolievat bez toho aby si musela stroj vypinat a cakat na vychladnutie ako to je pri vyrobku za cca 30€ kde ti vojde iba cca dva deci vody. mal som ho doma a je viac menej nepouzitelny v kupelni. aby si mala predstavu chod sa napr. pozriet do nay .

Za mňa je to super vec, nepoužívam ho vždy pri upratovaní ale na špáry a úzke priestory je super. A vyčistila som parádne aj mikrovlnku, zrkadlá a okenné rámy. Na vodný kameň to nefunguje. Mám žltý cca za 35€. Pozri si nejaké videá na YTube, nájdeš tam nejaké rady a možno ti to pomôže rozhodnúť sa.