icon

Plisé alebo deň a noc: Ktoré žalúzie sú lepšie?

xtina1711
7. okt 2024

Baby co je lepšie plise žalúzie alebo deň a noc?
Dakujem za tipy😊

Strana
z3
takacovama
24. mar 2026
@ujaju

Och baby konečne už aj my máme tienenie, napokon sme sa rozhodli pre tie vonkajšie rolety od Isotry a je to super, nebanujem, že sme išli týmto smerom, neviem si ich vynachváliť a som vám neskutočne vďačná, že ste mi ich tu spomenuli, veľká vďaka❤

@ujaju ahojky, no dlho ste sa rozhodovali ci vam to dlho robili? stale som chodila pozerat, ci si nieco napisala, ako ste sa rozhodli a az teraz pozeram, ze si dala vediet. super rozhodnutie👏👍

ali_mora
25. mar 2026
@sipopa

@ali_mora plisse su take latkove skladane rolety (do harmoniky), ktore sa daju posuvat zhora aj zdola, takze si vies presne nastavit, kde chces tienenie. velka vyhoda je, ze vyzeraju modernejsie, mas na vyber vela farieb a vzorov a existuju aj zatemnujuce alebo termo verzie. celkovo posobia tak utulnejsie, co ty aj chces. klasicke zaluzie su tie s lamelami, ktore len naklanas. su jednoduche, prakticke a aj lacnejsie ale dizajnovo su skor taka klasika.

@sipopa fúha, to aj tých plisse je viacej? Myslela som si, že je len jeden typ a rôzne farby, to si ma teraz prekvapila že ešte aj materiálovo sú odlišné. Idem to popozerať. Vieš mi aj konkrétne nejakú firmu poradiť, ktorá sa tomu venuje?

sipopa
30. mar 2026
@ali_mora

@sipopa fúha, to aj tých plisse je viacej? Myslela som si, že je len jeden typ a rôzne farby, to si ma teraz prekvapila že ešte aj materiálovo sú odlišné. Idem to popozerať. Vieš mi aj konkrétne nejakú firmu poradiť, ktorá sa tomu venuje?

@ali_mora ano, je ich viacej a preto si treba aj nejake odporucania precitat, aby ste nevybrali nejake nekvalitne. ja mam dobre skusenosti so znackou Isotra. skus pozriet aj ich ponuku

ujaju
31. mar 2026
@takacovama

@ujaju ahojky, no dlho ste sa rozhodovali ci vam to dlho robili? stale som chodila pozerat, ci si nieco napisala, ako ste sa rozhodli a az teraz pozeram, ze si dala vediet. super rozhodnutie👏👍

@takacovama aj sme sa dlhšie rozhodovali a pokiaľ sa všetko na to pripravilo, do toho zima, tak to trvalo ale nám to nevadilo lebo sme to chceli mať kvalitne spravené, tak sme si povedali, že radšej počkáme a nebudeme nič naháňať. Ďakujem, veľmi sa mi páči to tienenie😍

takacovama
2. apr 2026
@ujaju

@takacovama aj sme sa dlhšie rozhodovali a pokiaľ sa všetko na to pripravilo, do toho zima, tak to trvalo ale nám to nevadilo lebo sme to chceli mať kvalitne spravené, tak sme si povedali, že radšej počkáme a nebudeme nič naháňať. Ďakujem, veľmi sa mi páči to tienenie😍

@ujaju hlavne je, ze to uz mate a ze ste spokojni🙂 niektore veci, sa nam zdaju, ze idu pomaly ale na druhej strane je to dobre, netreba nahanat ako si aj napisala😉

takacovama
2. apr 2026
@ujaju

@ujaju a este som sa zabudla spytat, aj to mas spocitane, kolko vas to vyslo? dakujem

ali_mora
7. apr 2026
@sipopa

@ali_mora ano, je ich viacej a preto si treba aj nejake odporucania precitat, aby ste nevybrali nejake nekvalitne. ja mam dobre skusenosti so znackou Isotra. skus pozriet aj ich ponuku

@sipopa ďakujem, pozriem ich a počkám, možno dostanem ešte aj iné odporúčania. A keď si mi ich poradila, tak by si mi mohla aj napísať, či máte tiež tienenie od nich a ak áno, tak aké?

sipopa
9. apr 2026
@ali_mora

@sipopa ďakujem, pozriem ich a počkám, možno dostanem ešte aj iné odporúčania. A keď si mi ich poradila, tak by si mi mohla aj napísať, či máte tiež tienenie od nich a ak áno, tak aké?

@ali_mora ano, mame tienenie od nich, koncom roka sme objednali a zaciatkom tohto roka sme ich mali. davali sme stresne rolety

ujaju
12. apr 2026
@takacovama

@ujaju a este som sa zabudla spytat, aj to mas spocitane, kolko vas to vyslo? dakujem

@takacovama sklamem ta ale nemam, zo zaciatku som si to vsetko spisovala, aby som vedela a potom som uz nejako nestihala a vykaslala som sa na to ale spytam sa muza, ci nema aspon odhad, kolko nas to dokopy stalo

takacovama
14. apr 2026
@ujaju

@takacovama sklamem ta ale nemam, zo zaciatku som si to vsetko spisovala, aby som vedela a potom som uz nejako nestihala a vykaslala som sa na to ale spytam sa muza, ci nema aspon odhad, kolko nas to dokopy stalo

@ujaju bola by som rada, keby si sa spytala, dakujem este raz

ali_mora
15. apr 2026
@sipopa

@ali_mora ano, mame tienenie od nich, koncom roka sme objednali a zaciatkom tohto roka sme ich mali. davali sme stresne rolety

@sipopa a oni ich priamo aj predávajú alebo iba vyrábajú? Lebo som pozerala ich stránku a tam mali že predajcovia, tak z toho som pochopila, že oni sú asi výrobcovia tienenia, že?

ujaju
16. apr 2026
@takacovama

@ujaju bola by som rada, keby si sa spytala, dakujem este raz

@takacovama zistila som, napisem ti do sukromnej spravy, dobre?

takacovama
17. apr 2026
@ujaju

@takacovama zistila som, napisem ti do sukromnej spravy, dobre?

@ujaju super, dakujem ti velmi pekne, potesila si ma❤😉

sipopa
Včera o 18:18
@ali_mora

@sipopa a oni ich priamo aj predávajú alebo iba vyrábajú? Lebo som pozerala ich stránku a tam mali že predajcovia, tak z toho som pochopila, že oni sú asi výrobcovia tienenia, že?

@ali_mora ano, pochopila si to spravne 🙂 Oni su primarne vyrobcovia tieniacej techniky, produkty si sami vyvijaju a vyrabaju a predaj prebieha cez ich siet partnerov a prdajcov, preto ich maju na stranke uvedenych a oni uz potom riesia aj zameranie aj montaz u zakaznika

Strana
z3