icon

Pomôže vrchný matrac na starý matrac?

27. dec 2024

Nemate skúsenosť, či ten tenký vrchny matrac naozaj pomôže na starý matrac? Ďakujem

viestta
•
27. dec 2024

Ked je stary matrac prelezany, nepomoze nic.

frflos_nespokojny
•
27. dec 2024

pokial myslis ako ochrana, tak ano.
ak obnova, tak viesta sa vyjadrila presne

madeincssr
•
27. dec 2024

Radsej by som kupil obycajny molitanovy matrac a raz za x-rokov ho vymenil. Tie sialene drahe niekolkovrstvove matrace mnohych ludi sklamu, ze su prilis makke (aj ked udaje resp. odhad/odskusanie v predajni tvrdia ine).

autor
•
27. dec 2024

@viestta nema dajak prelezatiny. Je to cca 6 ročný matrac a chcela by som trošku tvrdší

michaela329
•
27. dec 2024

Ak je matrac prelezany, nepomôže podľa mňa-casom by upadol tiež. Ak ide o úpravu tuhosti, mne veľmi pomohol. Mali sme stredne tvrdé matrace, čo mne absolútne nesedelo, lebo spavam na boku. Vrchný mäkký matrac mne veľmi teda pomohol, konečne ma nič nebolí 😀 A nabudúce už kúpim mäkký matrac a nedám si do toho kecat.

viestta
•
27. dec 2024

6 rocny matddrac je uz celkom na konci svojej zivotnosti, matrac sa ma menit najneskor po 7 rokoch z hygienickych dovodov. Kup si novy, tvrdsi.

autor
•
27. dec 2024

@viestta nebudem. On nebol používaný, nakoľko bol v hosťovskej. Čiže sa na ňom v realite spalo cez prázdniny 2 týždne a cez Vianoce.

baumka
•
27. dec 2024

Mne vrchný matrac pomohol, keď sme boli v hoteli. Posteľ bola na mňa príliš mäkká, tak sme požiadali recepciu o vrchný matrac a ďalšia noc už bola super. Len určite vyber nejaký kvalitnejší a hrubší vrchný matrac, ten v hoteli taký bol.