Poraďte kvalitný ryžovar
Prosím vás, chcem si kúpiť ryžovar, nie najlacnejší, nie najdrahší. Máte skúsenosti s nejakým dobrým ktorý varí ryžu ako z ázijskej reštaurácie?
Ruzovar je prave zo skupiny pristrojov kde najlacnejsi a najdrahsi robia presne to iste.
@martinmmartin
Nerobia, tie lacne s jednym gombikom nerozlisuju aku ryzu tam das ci sushi , hnedu, basmati atd.
Mne viac vyhovuje taky, kt ma klasicku sklenenu pokrievku. Nie taky, kde pokrievka sa zaklapa - pri otvarani som sa parkrat popalila s horucou parou. Talze ked som kupovala novy, tak zase len s pokrievkou
Ruzovar je prave zo skupiny pristrojov kde najlacnejsi a najdrahsi robia presne to iste.
@martinmmartin mala som lacný z Lidlu a bola to katastrofa, to ako voda vyvierala z neho... Isiel do koša
Žiadny, patrí k tým kuchynským haraburdám, čo po pár použitiach skončia na zadnej polici. Radšej sa nauč variť ryžu, je to jednoduché.
Mam obycajny Sencor co nestal ani 30 e a vari vyborne.
Ja mám už dlho obyčajný Sencor, stál tuším 27 eur a je perfektný. Prednedávnom sme starý vyradili, varíme v ňom len ryžu pre sliepky a druhý som kúpila presne ten istý. Za mňa perfektná vecička.
Skúšala si variť ryžu v mikrovlnke? Nikdy sa mi ju nepodarilo pokaziť.
Za mna je ryzovar super pomocnik. Nevedela som varit ryzu. Kamarát z Ázie, ze oni to varia v ryzovare. Odvtedy nemam problém. Mam tefal za 40 eur tusim paráda. Využívame velmi casto
@katjas8 ja som tento objednávala https://www.sanitino.sk/concept-ryzovar-objem-1... neviem, ako sa hodnotí taký ryžovar nejak špeciálne, ale ja som s ním spokojná 😀