Poraďte vôňu do sušičky
Ahojte. Prosím Vás poraďte mi vôňu do susicky. Ďakujem
@sofia0106 Ahoj, olej dávam do práčky, do zásuvky na aviváž, NIE do susičky. Do susičky už nedávam nič 🙂
@martabalalajka ďakujem ;) čiže takto to stačí aby prádlo vonalo aj po vytiahnutí zo susicky? Resp na akej teplote susit ?
Ja zas môžem dať do práčky hocaké vône, sušička mi všetko vyfúka a vylezie prádlo bez vône... :(
@sofia0106 áno, určite bude voniať už po vytiahnutí z práčky a suším na bavlne, mám program, kde si sama sušička nastaví teplotu a čas sušenia podľa váhy prádla. ja tieto vône používam aj do vody do podlahu, vonia celý dom...
@kattibi to je divné, ja mám pocit, že moja susička ešte tú vôňu viacej vytiahne
@martabalalajka Ano... Keď dám voňavý olej až do sušičky, tak ho je trochu na vysušenom prádle cítiť. Ale netuším ako ho tam aplikovať, aby neboli na prádle fľaky... Používam rozprašovač, no aj tak nejaký mini fliačik nájdem.
@kattibi viem, že je to stará téma, ale ako si to vyriešila, mám ten istý problém.
@elizabeth170 Cez leto som nepoužívala sušičku, tak bolo všetko ok - dávala som do práčky miesto aviváže oleje z Voňavého domova 7 ml odmerkou zo sirupov. Vyskúšala som asi 20 rôznych vzoriek. Keď sa prádlo sušilo na sušiaku, bolo cítiť tie vône v celom byte, niekedy ma až hlava bolela 🙂 (niektoré vône sú silnejšie, a našla som aj pre mňa zopár neznesiteľných :D ) No a ako nastúpila jeseň, začala som zas používať sušičku: do práčky dám toho oleja trochu viac a zo sušičky výjde prádlo prevoňané. Určite to závisí aj od vône, ktorú si vyberieš.
@kattibi presne tak ako píšeš, keď sa suši na vešiaku tak sú super, napr. Yang yang je riadne silna tej stačí trocha aj Thomas je krásna tej ale treba viac, tieto sú pre mňa najkrajšie. Diamant mi úplne smrdí, objednala som si ju lebo všetky ju ospevovali a je hrozná. Rozmýšľam, že do práčky nedám a dám do sušičky vlhčeny obrúsok a naň dám olej a uvidím 🤷
@elizabeth170 To áno, ja som tiež nechápala, keď som vyprala v Diamante, podobná hrôza ako Perla (ale našla som aj horšie 🙂 ). Thomas je fakt super, už sa mi pomaly míňa 500 ml fľaša, ale už som sa jej presýtila. Najbližšie buď Smeraldo, Ninfea, Verde alebo Ylang, ešte som sa nerozhodla :D
@kattibi yang je super, ale silný, Ninfea je podobný ako Thomas, Smeraldo je pekný len strašne slabý, Verde som nemala. Ktorá vôňa sa tebe páči? Potom ti dám vedieť ako vonia prádlo, keď ho dám len do sušičky 😉
@elizabeth170 Ja som si ku každej vyskúšanej vôni písala poznámky 😂🙈 Keď chceš, pošlem ti do správy. K vybratým na používanie mám ešte: zircone, quarzo, fiore de pesco, argan, amore.
@kattibi to by bolo super 🤗, vidím že aj ty si maniačka na vône do prádla 🤭
@elizabeth170 Skôr nechcem vyhadzovať peniaze za smrady :D Posielam.
@martabalalajka mne zavoňalo toto. Konkrétne zelený.
@kika18tomi to vyzera hrozne, ako z 90tych rokov...😢

@martabalalajka ahoj prosím ta keď dávaš olej do susicky tak do bubna a potom dáš prádlo dnu alebo ako ? Bojím sa aby mi neostali fľaky