icon

Potrebujem poradiť ohľadom bytu

25. dec 2021

..

autor
25. dec 2021

Dobrý večer.Nasla som tuto stránku,vidím že je tu veľa žien možno mi niektorá poradí.Ide o to že som trochu v takom bludnom kruhu.Žijem v zapadakove 32km od najblizsieho a okresného mesta,kde autobusy chodia tak 3 krat denne.A tu je ten problém.Spoje.Ked sa chcem dostat z tejto situácie,musím sa presťahovat do toho mesta,aby som bez problémov mohla chodiť do práce.Inak sa tam nedostanem.A podstata veci,je vtom že pracovať začnem vo februári,len v tom prípade ak budem mať prenajaty byt.Lenze všade žiadajú depozit a mesačny nájom(čo uplne chápem a považujem za normálne),ktorý(peniaze) momentálne nemám.Chcem sa spýtať dá mi nejaká banka nejaky spotrebak,tych 900,1000€ktore nato potrebujem?Kedze budem pracovať,nebude problém to splácať.Čitala som o Raiffeisen banke,ktorá dava 1000€ za nizky urok na čokoľvek.Samozrejme hneď pondelok si to idem zistiť len by ma zaujímalo či ma niektora stym skúsenosti?

chadkroeger
25. dec 2021

365 banka má dobre podmienky

autor
25. dec 2021

@chadkroeger A nachádza sa ta banka v každom meste?

chadkroeger
25. dec 2021

Bohužiaľ nie

autor
25. dec 2021

@chadkroeger a nevieš či by sa to dalo vybaviť aj online?

chadkroeger
25. dec 2021

Určite áno.

martina1201
25. dec 2021

Ahoj, ak nepracujem a prácu budeš mať až od februára ako ti má banka dať pôžičku bez príjmu? Aj spotrebaky sú podmienené príjmom, prípadne vo vlastnej banke ti môžu ponúknuť úver bez skúmania príjmu ale len keď vidia obraty na účte. Osobne by som si ten depozit a nájomné požičala radšej od rodiny či priateľov než čakala že mi banka nejaké peniaze pozícia ak príjem nemám. Alebo hľadaj skôr či nenájdeš nejakú izbu len na začiatok u niekoho, ťa taká drahá byť nemusí a ak by to bolo u nejakého staršieho človeka tak by možno teoreticky aj za pomoc mohol zo začiatku povoliť bývanie.....aj keď v dobe korony neviem či je to reálne.....

autor
25. dec 2021

@martina1201 takže žiadna banka mi pôžičku nedá ak neuvidia niekoľkomesačné obraty na účte,teda pravidelny prijem?

martina1201
25. dec 2021

Tak bez príjmu nepoznám banku ktorá ti požičia peniaze. Leda tak úžerníci, za nekresťanské splátky a úroky, ale do toho by som istotne nešla.

qetka
25. dec 2021

povolene precerpanie k uctu si nevies vybavit? Ked teda lepsiu moznost nemas?
Mas tam mat nejaku vynimocnu pracovnu dobu? Lebo spoje zvyknu chodit aspon rano a vecer, aby ludi odviezli z/do prace. Ja som cestovala chvilu na vysku z Ba do Trnavy a teda rano som sla 5:20 z domu busom na vlak, vlak 5:50 z Ba, 6:30 bol v Trnave, 20 minut pesi do skoly a 40 minut som cakavala v hale, alebo. a drzkovej vedla vo vyvarovni 🙂. Zacinali sme 7:30. Nic moc, ale docasne sa ro prezit dalo.

olivia1425
25. dec 2021

Prima banka ma teraz myslim ze 1000 € bez urokov, ale asi bez prijmu nedostanes nic
Vub ma debet, ale tiez na zaklade prijmu
Takze mozno skusit vysvetlit svoju situaciu prenajimatelom bytu mozno budes prekvapena a urobia kompromis, pochopia
Alebo skus hladat ludi ktori cestuju autom od teba do toho mesta zlozite sa na naftu 😊 ked pises ze zapadakov urcite sa navzajom poznate a niekoho urcite najdes

zuzanka.zuzu
25. dec 2021

a treba ti hned byt? nestaci izba? spolujazda s niekym inym? ja by som si teda nepozicala peniaze na prenajom, cestovavala som denne vlakom odchod o 5.20 a spat prichod 19h takze si trosku rozhyckana 😉 nerozumne investovane peniaze - a to sa nebavime o usporach! to je dokonca pozicka cize este horsie!