icon

Prací prostriedok na detské vecičky

alexxandraaa
22. jan 2021

Ahojte, poprosila by som Vás o menšiu rada ohľadom priania vecičiek pre deti (1+rok).
Asi sa niektorá chytíte za hlavu,že čo to za matku keď nevie prať ale už naozaj si sama idem na nervy a potrebujem pár rád 😀🙈

1.Otázka
Aký prací prostriedok používate vy na pranie?
2.Otázka
Aký je najlepší práci prostriedok, ktorý vyperie špiny ako sú napr od (pomaranča,mandarínky, a iných veci ktoré nejdú vyprať?
3.Otázka
Aký prací prostriedok my ponechá tie farby na oblečení aby zostali takmer ako nové? 😌
4.Otázka
Na akom stupni periete veci pre deti?

Ďakujem veľmi pekne 😌😌😌😌☺️

helcanw
•
22. jan 2021

@alexxandraaa 1. Persil sensitive 2. Po zagebrani preperiem zlcovym mydlom, potom klasicky operiem - zatial všetko zmizlo. 3. S týmto poradiť neviem 4. Väčšinou na 40,keď je niečo viac zašpinenie na 60 na detský parný program.

alexxandraaa
autor
•
22. jan 2021

@helcanw ďakujem za odpoveď 😌

nela6
•
22. jan 2021

@alexxandraaa 1. kedze moje deti nemajú nejake kozne problemy periem uz spolu s nasim praskom, gélom, používam persil, 2. zlcove mydlo lokálne a potom dat prať, asi po 15min posobenia davam, 3. toto neviem, skor pocet praní a teplota, zmykanie ovplyvni 🤷‍♂️ 4. ja periem na 40, ak sa da davam parný program a ten je 60 - lebo vela veci sa pri 60 zrazi, napr synovi tak slipy bavlnene, odvtedy kupujem o cislo vacsie hehe

tncka
•
22. jan 2021

@alexxandraaa 1.ariel 2.sanytol prasok 400g,je dezinfekcny a aj na skvrny,pouzivam na uteraky,utierky a spodne pradlo najmä 3.tazka otazka,ja neriesim nejak extra,kym neperies na velmi vysokej teplote myslim ze farby sa az tak nenicia
4. Klasika,vacsinou 40

ivanka12311
•
22. jan 2021

Ja používam Savo fialové najlepšie na pranie alebo Lenor ten zlatý prášok na pranie a tiež anivaž v zlatej fľaške 👌 iba tieto kupujem.Vacsinou periem na 60st.na 40tke periem len športové veci, obliečky, deky,bundy

petra889
•
22. jan 2021

1.ja používam s Eco obchodu neviem názov ale je to pre deti ..
4. Na 60°©

trinneo
•
22. jan 2021

Periem od zaciatku Lovela, dcera nema problem, tak keď dôjde,aj Perwol a Ariel.Skvrny so zlcovym mydlom,ked nejde,tak trochu vanishu a v rukách drhnem...ked nepomoze,dam trochu vanishu na oblecenie a do pracky.....Periem oblečenie na 40 C,nohavicky a ponozky na 60C.Vsetky nove kupene veci prvykrat ma 60C. A vsetko zehlim...(zehlenie je pre mna relax)

luciannka83
•
22. jan 2021

@trinneo zehlenie je pre mna relax⬆️👍 si uzasna🙂

lenuska9999
•
23. jan 2021

Takže ja pouzivam práci prášok Persil a aviváž od Lenoru. Plus dávam aj tie voňavé guličky, ale to je nepodstatné. Na škvrny používam Vanish, dá sa kúpiť na biele a aj na farebné prádlo. V tom nechám nejakú poškvrnenu vec vymáčať a následne to dám normálne prať. A periem na 40 , tak ako aj naše oblečenie.

zuzudrnda
•
23. jan 2021

Detske veci Sonett levandula alebo yellow and blue orange na farebne+ puer na min.40°. Na skvrny zlcove mydlo - zaprat. Farby mam po tychto geloch trvanlivejsie. Periem na 40tke, len plienky boli aj na 60tke.

mirka69
•
7. apr 2021

@alexxandraaa toto všetko čo uvádzate, tak u mňa už 7 rokov Eurona 🙂

lacibo
•
4. nov 2021

@alexxandraaa Lovela na farebne..nikdy nemam nic vyblednute ani zmolkove, periem max na 40 vsetko

lacibo
•
4. nov 2021

@alexxandraaa flak okamzite zaperiem, ked nejde tak pouzijem vanish, ked vyjde tak operiem, viac krat vyplacham, vacsina flakov vyjde normalne s pracim gelom

saxana000
•
5. nov 2021

Tmavsie veci periem v ariel kapsulkach na 40 na syntetike.na biele a blede Persil alebo ariel sensitive ale iba prasok.na flaky zlcove mydlo idealne zaprat co najrychlejsie a frosh spej z dm tesne pred pranim. avivaz ruzove cocolino ale fakt len malicko.pustim na bavlnu na 60ku s jednou color catcher handrickou..pradlo ciste make a voni este po roku ked odkladam do krabic ze mala po sezone vyrastie.
Farby casom vyblednu to je proste fakt..ak chces mat pradlo bez flakov a krajsie vyprane musis pouzit vyssiu teplotu ktora zarucene narobi nieco s farbou aj materialom.

lacibo
•
5. nov 2021

@saxana000 ja periem iba 40 bezne pradlo, len obliecky a uteraky 50 a mam v pohode aj vyprate, farby stale krasne, ale je pravda, ze ja periem v podstate ciste veci, lebo sa kazdy den prezliekame do ineho, dcera 5 aj viac krat🤣tak to v podstate ani nemusi na vyssiu teplotu