icon

Práčka Samsung: Ako nastaviť správne dávkovanie?

patka2222
15. feb 2024

Ahojte chcem sa spýtať či máte tuto práčku a či ste s ňou spokojne ? Mne sa zdá že mi znehodnocuje avivaž dávam do davkovača a prádlo nevonia tak ako by malo. Mám nastavené aj úrovne aj vysoké aj nízke. Skúsila som už daj aj olej do prania a prádlo nevoňalo vôbec. Operie dobre. Len tá aviváž sa niekde trati. Neviete ako to nastaviť správne.?

petronellla87
•
15. feb 2024

@patka2222 toto ma tiež vytacalo, pripadalo mi že bielizeň nevonia po aviváži... Podla mňa je to chobotina, už by som viac takú práčku nekupila😀 Potom som musela prestať aviváž používať, dávam iba prací gél ale do manuálneho davkovaca, nie tam odkiaľ sa ťahá automaticky a vonia bielizeň oveľa viac, len teda nie po aviváži ale po géle. Asi som moc neporadila😀

patka2222
autor
•
15. feb 2024

@petronellla87
No ďakujem za odpoveď, myslím že práci gél nebude stačiť na to aby to normálne voňalo aj niekoľko dni.

katuskamala1
•
18. máj 2024

Ahoj prave som pridala rovnaku otazku do diskusie. Prosim prisla si na to,ze ako to vyriesit? Lebo skusala som rozne urovne davkovania aj programy prania a po oleji co avivazi ani stopy.

foxie95
•
19. máj 2024

Ja som olej dávala priamo do manuálneho davkovača spolu s gélom alebo aj bez (podľa náplne práčky nechám gél buď z davkovača automatického alebo ho vypnem a dám do manuálneho na detskú bez oleja alebo na tmavé a s olejom) a vonia super, aj zo sušičky… aj keď to vlastne prebehne celým cyklom pracím. Mám tu práčku od 2/23 a už môžem prať normálne aj s avivážou z automatického davkovača a vonia to. Olej už používam iba na veci, ktoré budú dlho stáť v skrini (obliečky, uteráky....)