Prenosný ohrievač vody na prípravu umelého mlieka
Prosím o skúsenosti s prenosným ohrievačom vody ak chcem zarobiť umelé mlieko mimo domu a zásuviek. Videla som viacero značiek ale nie je k nim veľa recenzii. Máte s nejakou konkrétnou skúsenosti?
Prosím rady typu vezmi termosku nepísať. Neosvedčilo sa mi to.
@terry658 môžem sa iba spýtať, prečo sa termoska neosvedcila? Ja som používala tu a aj teraz chcem, tak ma zaujalo, že s tým môže byt problém
@marhulka13 voda mi vždy rýchlo ochladla. Ak som chcela ísť na dlhšie preč tak termoska nestačila.
@marhulka13 voda mi vždy rýchlo ochladla. Ak som chcela ísť na dlhšie preč tak termoska nestačila.
@terry658 aha, ďakujem, takže asi záleží aj od termosky. Ale tak každej mamine vyhovuje niečo iné. Snáď ti niekto poradi aj k veci , aby si bola spokojná 😊
Ja som mala v termoske horucu vodu, vydrzala cely den. A flasu so studenou vodou. A miešala som jej tie vody do zelanej teploty. Uplne v pohode som tak fungovala. Bolo to rychle a efektivne.
@terry658 kup si vakuovu termosku, v tej voda drzi dlho tepla. Nemusi byt ani dojcenecka, kludne turisticka 700 ml. My sme fungovali na termoske a flasi so studenou vodou a to sme dost cestovali, kym bol na flasi
Ja som mala v termoske horucu vodu, vydrzala cely den. A flasu so studenou vodou. A miešala som jej tie vody do zelanej teploty. Uplne v pohode som tak fungovala. Bolo to rychle a efektivne.
@luciaruz aj ja som miešala a nosila teplomer ako blb. Preto sa pýtam na tie prenosné, čo udržujú teplotu ideálnu. Nech nemám starosti ešte aj s týmto.
@terry658 kup si vakuovu termosku, v tej voda drzi dlho tepla. Nemusi byt ani dojcenecka, kludne turisticka 700 ml. My sme fungovali na termoske a flasi so studenou vodou a to sme dost cestovali, kym bol na flasi
@viestta ja som kúpila niekoľko termosiek. No nie je to pre mňa komfortné. Nosila som teplomer a riedila aby to bolo akurát, dieťa vrieskalo. No pre mňa nočná mora. Preto by som chcela tie čo udržujú teplotu takú ako má byť, nech nie som v strese.
@viestta ja som kúpila niekoľko termosiek. No nie je to pre mňa komfortné. Nosila som teplomer a riedila aby to bolo akurát, dieťa vrieskalo. No pre mňa nočná mora. Preto by som chcela tie čo udržujú teplotu takú ako má byť, nech nie som v strese.
@terry658 po pravde, nikdy som na vodu na mlieko teplomer nepouzila. Casom som uz mala odhad, kolko horucej a kolko sudenej naliat na jednu davku, do toho mlieko, pretrepat a hotovo. A bolo jedno i doma alebo vo vlaku. Cela priprava je zalezitost par minut.
@terry658 https://www.thermos.sk/outdoorove-termosky/765-...
Voda v nej vydrzi hodiny horuca, primerane tepla a aj studena. Pouzivala som ju aj na noc aby som nemusela vodu ohrievat
@terry658 https://www.thermos.sk/outdoorove-termosky/765-...
Voda v nej vydrzi hodiny horuca, primerane tepla a aj studena. Pouzivala som ju aj na noc aby som nemusela vodu ohrievat
@viestta primerane je ten problém. Ja mám deti extrémne citlivé aj na miernu zmenu teploty mlieka. Pri kolikovom dieťati sa odhad moc nevypláca.
ja mam tu termosku, co sa nabija, dam tam vzdy vodu na tych cca 40 stupnov a ked vychladne, dam ohriat. ale je to len na 300ml. ale teda ohreje aj ked dolejes, ja som spokojna
@terry658 neviem, aku termosku si mala, ale su turisticke, vacsinou v kempingovych obchodoch, co maju izolaciu taku, ze drzia. Mimo zasuviek jedine ohrievace s USB napajanim, ale nemaju bohvieaky vykon a ja osobne by som ani za to tolke peniaze nedala.
ja mam tu termosku, co sa nabija, dam tam vzdy vodu na tych cca 40 stupnov a ked vychladne, dam ohriat. ale je to len na 300ml. ale teda ohreje aj ked dolejes, ja som spokojna
@babushkaem akú značku prosím?
@terry658 ja mam tento a som sookojna 🙂https://www.alza.sk/maxi/momcozy-cordless-porta...
https://www.noelo.sk/ohrievacka-dojcenskych-fli...
Ja mam tento, tiez som spokojna.
@terry658 mne teda termoska udržala vodu aj celodenne - dala som vriacu, v druhej fľaši som mala studenú a riedila som. A hej, mala som aj teplomer - lebo napríklad ohrievač do elektriky, čo som mala vedla postele, tú vodu neohrieval ako písal - bola vždy viac
https://www.noelo.sk/ohrievacka-dojcenskych-fli...
Ja mam tento, tiez som spokojna.
@karolinakr_ba ďakujem
@terry658 mne teda termoska udržala vodu aj celodenne - dala som vriacu, v druhej fľaši som mala studenú a riedila som. A hej, mala som aj teplomer - lebo napríklad ohrievač do elektriky, čo som mala vedla postele, tú vodu neohrieval ako písal - bola vždy viac
@michaela329 tento systém mi nevyhovoval, preto som hneď v úvode písala, nech mi píšu len ľudia so skúsenosťami s flašou ktorá ohrieva nie termoskou.
@michaela329 tento systém mi nevyhovoval, preto som hneď v úvode písala, nech mi píšu len ľudia so skúsenosťami s flašou ktorá ohrieva nie termoskou.
@terry658 aj som napísala, ja som pri posteli mala taký do elektriky, zohrial - ale moc, hoci nastavený som ho mala na 40. Ak máš tak veľmi citlivé dieťa ako píšeš, aj tak to budeš musieť kontrolovať teplomerom. Mala som babyono.
@terry658 aj som napísala, ja som pri posteli mala taký do elektriky, zohrial - ale moc, hoci nastavený som ho mala na 40. Ak máš tak veľmi citlivé dieťa ako píšeš, aj tak to budeš musieť kontrolovať teplomerom. Mala som babyono.
@michaela329 prosím prečítaj si moju otázku odznova. Napísala som prenosný. Čiže úplne mimo tému píšeš.
I keď nie si tu jediná. Asi len dve užívateľky písali k téme.

@terry658 môžem sa iba spýtať, prečo sa termoska neosvedcila? Ja som používala tu a aj teraz chcem, tak ma zaujalo, že s tým môže byt problém