icon

Pomer horúcej a studenej vody na prípravu umelého mlieka

14. máj 2024

Ahojte, mam novorodenca a musime dokrmovať um. Konkretne mame nutrilon profutura 1 duobiotik. Doma mame baby brezzu stroj na zarobenie mlieka, ale keď sme von a kočikujeme tak si veľmi neviem poradiť. Nosim termosku s horucou a studenu vodu v nadobkach + nadavkovany prašok. Aky pomer horucej a studenej davate? 1/3 studenej a 2/3 horucej? Vďaka.

buducamama
•
14. máj 2024

Tak toto bolo vzdy aj pre mna tazke, musis odskusat sama. Vyskusaj si pomer spravit doma, viac treba studenej ako horucej. Ale pocitaj s tym, ze vonku voda v termoske tiez chladne, takze zalezi, na ako dlho idete. My mame aj elektricky ohrievac, ten sme vyuzivali na dlhsie trasy autom, mlieko som zarabala aj v kolone v aute😂

matkahelka
•
14. máj 2024

nikdy som nenosila horucu a studenu vodu, len teplu. a doma pri posteli mam tiez len termosku s teplou vodou. a robim to tak vyse roka. vodu skusam na zapastie. ak sa mi zda teplejsia, chvilu pretrepem, ochladi sa.

111marika
•
15. máj 2024

Najlepšie keď si to doma odskúšaš. Ja nosím von prach už vo flaške a zalejem vodou z termosky, ktorá je akurát, rátam s tým ze trochu vychladne. A musi jej byť trochu viac keďže prach je už vo fľaške. Tvoje zarábanie bude asi "nadlho" keď už bábo bude hladné, tiež som to aj tak robila.

pandeia
•
15. máj 2024

Ja davam 1/3 horucej a 2/3 studenej, tak mam odskusane, aby to bolo fajn hned na pitie.