Prerábanie malej kúpeľne
Prosím vás prerabka malej kúpeľne v 2izb byte koľko trvá tak aby sa dalo existovať. Stačí ten týždeň na to že to bude nahodené všetko obložené ? Či záleží ako budú majstri robiť. Naozaj malá kúpeľňa
S tyzdnom by som vnutorne nepocital (bez ohladu na odhady majstrov). Tieto veci su spravidla narocnejsie, ako sa na prvy pohlad zdaju (vzdy sa nieco vybarani). A nahanat to (nenechat vyschnut niektore vrstvy) nie je rozumne. Praca sa da urobit dobre, ale spravidla nie dobre a rychlo. Potom sa ludia cuduju, preco im praskaju omietky, niekedy aj obklad ci dlazba a pod.
Radsej sa na min. 2 tyzdne zariadte tak, aby ste sa bez svojej kupelne zaobisli.
Nasa kupelna sa robila 2 tyzdne, ale boli tam prestoje, lebo sa nevedeli zohnat zarubne. Sused naproti zacal v pondelok rano, v piatok sa uz sprchoval
Mňa sa robotníci pýtali či tam budem počas prerábky bývať alebo nie - podľa toho prispôsobujú prácu a či ti nechajú k dispozícií na noc WC a sprchu alebo si s tým nemusia robiť starosti...a záleží či robia aj víkendy. Moja malá kúpelňa trvala 3 týždne bez víkendov.
Keďže sa bude prášit neexistuje aby sme tu bývali 🙈
Ja som tiež šla preč. Veci som poprikrývala igelitmi ako sa dalo a aj tak bol prach všade
My sme všetko robili sami, za týždeň sa dalo, vyslovene bez wc sme boli iba dva dni, to som prečkala s deťmi u našich.

Týždeň až 10 dní. Alebo keď sa vyskytnú komplikácie, ze niečo vám bude chýbať a budete musieť dokúpiť tak aj dlhšie.