icon

Prevoňanie oblečenia

20. dec 2022

Neviete nejaký olej do prania alebo sprej na prádlo čo pekne prevonia oblečenie??

Strana
z2
zorkahorka
20. dec 2022

@zuzanaokasova hrozne som bola namotana objednat si to.ale .. ako zvlada tu vonu na obleceni muz? Moj by asi az tak velmi vonat nechcel a prat oddelene sa mi nechce...

tina_tar
20. dec 2022

@zuzanaokasova joj prepáč, ale tak z chuti som sa zasmiala, stalo sa mi podobné pri "tepovani" gauča pred synovou oslavou. Tiež som množstvo neodhadla, chcela som nech pekne vonia... Bolo to hrozné 🤣🤣

@domka222 tak asi jedine skúšať a po troškách přidávat kým to bude ono 😁 vie to byť riadny masaker, až hlava rozboli 😁

leskovael
Autor odpoveď zmazal
luccija
20. dec 2022

Ja som sa tých vôní rýchlo prejedla či puella či iné sú cítiť aj vo vysušení v sušičke.objednaj si vzorky niekto si to zamiluje mne už vadia, keď to na niekom cítim🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lasona
21. dec 2022

@simca06022011 práveže sa to uvoľňuje všetko do pokožky. Môže nastať taká alergická reakcia že ďakujem.

zorkahorka
21. dec 2022

@elizabet173 uvazujem,ze v tom budem prat len vetrovky, deky na gauc a pod.ale pockam si,kedy u nas otvoria kamennú predajnu,nech viem,co kupujem... lebo su dosť drahe

simca06022011
21. dec 2022

@luccija ano to je pravda, vela z nich vonia ako stary parfum, velmi su tazke a smradlave, niektore po tydzni ako taka prihorena vonavka :D a citit to strasne.
Ja som preto, vyskusala soma si 4 sady vzoriek :DDD A vyskrtavala som co ano co nie :D nastastie dost vela perieme.

nikus88
21. dec 2022

Ja som si teraz objednala zvyhodnenu sadu..vyskladala som si smeraldo- to je vona cisteho pradlo,Diamante-Ilang Ilang,a energia- vonia ako pansky parfem...su super...ani parfem Ti netreba pouzivat

zuzanaokasova
21. dec 2022

@simca06022011 áno sú... môžeš zo začiatku aj na tri prania...

zuzanaokasova
21. dec 2022

@zorkahorka je spokojný. V práci sa ho kolegyne pýtali, čo používam na pranie...uz používajú tiež voňavý domov 😅

zuzanaokasova
21. dec 2022

@tina_tar no neboj...syn aj manžel frflali... bola som ticho ale teda bola to sila. Prehnala som to...ale nepriznala🤣

autor
21. dec 2022

Ja som ich objednala tak uvidíme 🙂 príde mi to do konca týždňa, čo myslíte?

autor
23. dec 2022

Dnes mi prišiel balík, vyskúšala som dať na plnú práčku polovičku vzorky a cítiť to riadne, až mi to nieje príjemné 😀

anulikv
12. aug 2024

Mám aktuálnu skúsenosť práve nám vôňa do zásuvky rozožrala nový vysávač umelý kryt kokos, odpadla som, manžel to dal naopak do zásuvky a je hotovo!!!!! Dajte si pozor!
....

leskovael
16. aug 2024

@anulikv o aký produkt presne ide? Aká vôňa do zásuvky? Ďakujem

Strana
z2