icon

Problém s pripojením robotického vysávača na sieť

petronelka47
21. feb 2025

Ahojte, som zúfalá z robotickeho vysávača,má 1 rok a pol ,teraz bol v servise,mala som zaseknute vlasy preto mi vrčal pri vysávaní,opravili ho resp.vyčistili( čistim ho pravidelne a poriadne). Teraz ho chcem znova pripojit ale nejde mi to, má problém sa pripojit na wifi, tú mám v poriadku,všetko ostatné mi doma funguje. Chce sa pripojit na nejakú inú siet ktorú nepoznam a ano neviem heslo.Viete mi prosim pomôcť ? Že kde je chyba? Už som zúfalá. Ďakujem

rebcav
•
21. feb 2025

Neviem aký máte, ja mám irobot, skúste odinštalovať a znovu nainštalovať aplikaciu v telefone....

petronelka47
autor
•
21. feb 2025

@rebcav to som už x krat robila

rebcav
•
21. feb 2025

@petronelka47 tak neviem čo iné :(

e1h
•
21. feb 2025

Ťažko poradiť niekomu, kto stále nenapísal značku a typ zariadenia, každopádne vyzerá to tak, že v servise nastavili vysávač do ich vlastnej siete, pravdepodobne aby ho mohli otestovať (alebo chceli ušetriť prácu upratovačke). Naštudujte si, že ako sa uvedené zariadenia nastavuje do továrenských nastavení (reset) a keď bude resetnuté, tak postupujte ďalej ako s novým zariadením.
Čo sa týka domácej Wi-Fi siete, pozor aby nebola na kanáloch č. 12 a vyššie! Niektoré domáce zariadenia (podľa lokálnej legislatívy správne) nepodporujú tieto frekvenčné pásma.

naraliv
•
23. feb 2025

Nemáte náhodou doma 5G sieť? Lebo všetky vysávače fungujú na 2,4 sieť.Reset väčšinou sa robí že stlačíte naraz tlačítko štart a domček naraz priamo na vysavaci.Malw by začať blikať kontrolka wifi.A potom si v aplikácii dáte pripojiť.Ale napíšte aj značku a model aby vám vedeli lepšie poradiť.A ešte napíšte či neviete heslo do aplikácií? Ak máte aplikáciu stiahnutu tak potom pýta iba heslo vašej wifi siete.

petronelka47
autor
•
23. feb 2025

Ďakujem baby za rady, ale už je všetko v poriadku, neviem kde bola chyba alebo výpadok ale po 2 dňoch sa "Karol" alebo apka spamätali, inak mám rowentu X plorer S 130