icon

Recenzie na tlačiareň HP Envy 6120e

katarinaba
•
11. apr 2025

A na co tu tlaciaren budes pouzivat? Na obcasne tlacenie, kopirovanie ci skenovanie doma? Studentovi? Za mna su HP vyborne tlaciarne. Mame doma uplne obycajnu len na tlacenie uz dlhe roky a stale super tlaci. Na domace vyuzitie je v pohode.
Ak do kanclu, na velke tlacenie, tam by som hladala nieco vykonnejsie.
Vyhoda tychto laserovych tlaciarni je, ze aj pri dlhsom nepouzivani naplne nevyschnu ako zvykne pri atramentovych tlaciarniach.

autor
•
11. apr 2025

@katarinaba ano presne na to, obcas vytlacit, naskenovat.. Farebnu hladame a aby sa dali lahko kupovat naplne

autor
•
11. apr 2025

@katarinaba a aku mate doma?

katarinaba
•
11. apr 2025

ja mam uz staru, cierno bielu, uplne obycajnu, bez skenera, typ ti teraz nepoviem
farebne nepouzivam, je to zbytocne drahe pre moje potreby, ani v robote nemam farebnu, velmi vela tlacim a keby to malo byt farebne, asi sa nedoplatim. No ako pisem, nepotrebujem tlacit farebne.

done
•
11. apr 2025

Link je na atramentovú tlačiareň. Pri občasnom použití môžu zaschnúť farby. Na atramentovej farebnej treba často tlačiť a to všetkými farbami.

katarinaba
•
11. apr 2025

@done jejda, to som si nevsimla 🙂 ze je atramentova
@autor - tak tu ozaj pozor na to zaschnutie farieb

ivka225
•
11. apr 2025

Pri občasnom domácom používaní sa toner míňa prevažne vysychaním, a nie tlačením. Dala by som prednosť čiernobielej laserovej.

maranco
•
11. apr 2025

U takýchto tlačiarní počítaj, že ročná prevádzka/za nákupy atramentu bude stáť viac ako cena tlačiarne.

Ak náhodou budete tlačiť viac, radšej Epson tanková tam atrament naleješ z fľašky a vydrží pár rokov

slavomira236
•
11. apr 2025

Ak chces atramentovu tak radsej tankovu..ja som ma vianoce kupila detom epson. Tankova ke drahsia no usetrim na farbach. Vyjde to o dost lacnejsie. Predym sme mali staru epson velarocnu a to stale len zasychali farby

autor
•
11. apr 2025

@slavomira236 A tato tankova je aka? Aj farebna? Ospravedlňujem sa, nevyznam sa

autor
•
11. apr 2025

@maranco prosim bejaky link napr z Planea? Ospravedlňujem sa, nevyznam sa

slavomira236
•
11. apr 2025

Ano je farebna.

slavomira236
•
11. apr 2025

Napriklad tato. My mame drahsiu aj s displeyom

maranco
•
11. apr 2025

Tak napríklad Epson EcoTank L3230 od 132€ v Planeo za 144€
https://multifunkcne-zariadenia.heureka.sk/epso...
alebo Epson EcoTank L3231 od 144€ v Planeo za 149€
https://multifunkcne-zariadenia.heureka.sk/epso...

autor
•
11. apr 2025

@maranco a to + tonery, ci su dodane pri kupe?

autor
•
11. apr 2025
maranco
•
11. apr 2025

Tonery už sú dodané s tlačiarňou a vydržia ti na 2-3 roky

autor
•
11. apr 2025

@maranco a ten link co som poslala?

maranco
•
11. apr 2025

Na pixmu ťa vyjde farba na 50-60€ rátaj aspoň každý polrok

slavomira236
•
11. apr 2025

Ak nechces preplacat na farbach tak zober tu tankovu urcite. Teraz das viac ale usetris .

rozculena
•
11. apr 2025

tiež mám tankovú z planea,stála cca 170 pred pár rokmi.Hneď novú som posielala na reklamáciu,lebo po inštalácii všetku čiernu farbu vypustila.
Náplne ťažko vydržia 2-3 roky,tlačila som nie veľa,ešte aj v šetriacom režime a čierna sa minula veľmi rýchlo.
Zaschla a neviem s ńou nič urobiť,kontrolnú tlač vytlačí,ale inak netlačí,čisté papiere z nej vychádzajú