Retro luster - chýbajúci diel
Ahojte, kúpila som si retro krištáľový luster. A chýba tam jeden ten krištáľový dielik.
Neviete, či sa to dá niekde dokúpiť? Je to luster s názvom "vodopád".
Ďakujem za rady.
ale aby si nepovedala že neporadím - tak ja by som pozrela online záložne a aj obiehala záložne v meste…
ale aby si nepovedala že neporadím - tak ja by som pozrela online záložne a aj obiehala záložne v meste…
@biba_18 Nemám moje foto, len z internetov. Asi máš pravdu, že to nebude vidno, ale ja o tom budem vedieť 🙂
@biba_18 Nemám moje foto, len z internetov. Asi máš pravdu, že to nebude vidno, ale ja o tom budem vedieť 🙂
@zuzulienocka78 Jéééj, tento máme doma. 🙂 . Myslím si, že jede dielik ani nie je vidieť. Tak sa mi zdá, že aj nám doma chýba. 🙂.
@zuzulienocka78 Jéééj, tento máme doma. 🙂 . Myslím si, že jede dielik ani nie je vidieť. Tak sa mi zdá, že aj nám doma chýba. 🙂.
@btus Ono ja som sa pýtala uja, či je komplet, povedal, že áno, preto som ho kúpila :-/ Tak možno aj to sklamanie robí svoje.
Za koľko si ho kúpila? Kde sa dajú takéto veci kúpiť/predať? Bazoš?
@btus Ono ja som sa pýtala uja, či je komplet, povedal, že áno, preto som ho kúpila :-/ Tak možno aj to sklamanie robí svoje.
@zuzulienocka78 Ujo je rád, že ho predal. To si bola si ho zobrať? Alebo ti ho poštou poslal ?
@zuzulienocka78 možno si to ani nevšimol. Ale nechcem sa ho zastávať. Verím, že Ťa to mrzí.
@tilly 50 eur, bazoš.
@zuzulienocka78 Ujo je rád, že ho predal. To si bola si ho zobrať? Alebo ti ho poštou poslal ?
@anonym_ba55b1 Osobný odber, ale až neskôr som si to všimla :-/ Teda moja chyba.
@zuzulienocka78 možno si to ani nevšimol. Ale nechcem sa ho zastávať. Verím, že Ťa to mrzí.
@btus Veď nie je to koniec sveta 🙂 Ak by bolo nejaké riešenie, ktoré mi tu šikovné ženy z koňa poradia, budem rada. Keď nie, otočím ho tak, aby to nebolo vidno.
@tilly napr.aj tu je
https://www.megastarozitnosti.sk/kristalovy-lus...
@btus Veď nie je to koniec sveta 🙂 Ak by bolo nejaké riešenie, ktoré mi tu šikovné ženy z koňa poradia, budem rada. Keď nie, otočím ho tak, aby to nebolo vidno.
@tundra pekny rozdiel v cene
@zuzulienocka78 to si dobre kupila za 50 tku. Jeden dielik hore dolu to sa strati
takéto máme dva, nevedel som , že to má tak vysokú hodnotu
@zuzulienocka78 takyto.mali nasi.ani neviem,kde skoncil
@zuzulienocka78 ááá... naša babi ho má chýbajú jej tam kúsky 😆
@zuzulienocka78 dokupis na CZ strankach, tam kde predavaju tieto lustre predavaju aj nahradne diely. Neni to problem objednat.
Ak by vám to pomohli ja mám dva také isté jeden je kompletný a druhému chýbajú cencule tak je vhodný na náhradné diely čiže môžem vám kľudne ten jeden poslať ☺️
Ak by vám to pomohli ja mám dva také isté jeden je kompletný a druhému chýbajú cencule tak je vhodný na náhradné diely čiže môžem vám kľudne ten jeden poslať ☺️
@lenka0904 Ďakujem krásne za ponuku, už sa mi jedna pani ponúkla a poslala.
@lenka0904 Ďakujem krásne za ponuku, už sa mi jedna pani ponúkla a poslala.
@zuzulienocka78 oki ☺️

jeden dielik predsa na takom veľkom lustri nemôže byť vidno že chýba 😒 chcelo by to foto