icon

Retro luster - chýbajúci diel

zuzulienocka78
12. jan 2026

Ahojte, kúpila som si retro krištáľový luster. A chýba tam jeden ten krištáľový dielik.
Neviete, či sa to dá niekde dokúpiť? Je to luster s názvom "vodopád".
Ďakujem za rady.

biba_18
12. jan 2026

jeden dielik predsa na takom veľkom lustri nemôže byť vidno že chýba 😒 chcelo by to foto

biba_18
12. jan 2026

ale aby si nepovedala že neporadím - tak ja by som pozrela online záložne a aj obiehala záložne v meste…

zuzulienocka78
autor
12. jan 2026
@biba_18

ale aby si nepovedala že neporadím - tak ja by som pozrela online záložne a aj obiehala záložne v meste…

@biba_18 Nemám moje foto, len z internetov. Asi máš pravdu, že to nebude vidno, ale ja o tom budem vedieť 🙂

btus
12. jan 2026
@zuzulienocka78

@biba_18 Nemám moje foto, len z internetov. Asi máš pravdu, že to nebude vidno, ale ja o tom budem vedieť 🙂

@zuzulienocka78 Jéééj, tento máme doma. 🙂 . Myslím si, že jede dielik ani nie je vidieť. Tak sa mi zdá, že aj nám doma chýba. 🙂.

zuzulienocka78
autor
12. jan 2026
@btus

@zuzulienocka78 Jéééj, tento máme doma. 🙂 . Myslím si, že jede dielik ani nie je vidieť. Tak sa mi zdá, že aj nám doma chýba. 🙂.

@btus Ono ja som sa pýtala uja, či je komplet, povedal, že áno, preto som ho kúpila :-/ Tak možno aj to sklamanie robí svoje.

tilly
12. jan 2026

Za koľko si ho kúpila? Kde sa dajú takéto veci kúpiť/predať? Bazoš?

anonym_ba55b1
12. jan 2026
@zuzulienocka78

@btus Ono ja som sa pýtala uja, či je komplet, povedal, že áno, preto som ho kúpila :-/ Tak možno aj to sklamanie robí svoje.

@zuzulienocka78 Ujo je rád, že ho predal. To si bola si ho zobrať? Alebo ti ho poštou poslal ?

btus
12. jan 2026
@zuzulienocka78

@zuzulienocka78 možno si to ani nevšimol. Ale nechcem sa ho zastávať. Verím, že Ťa to mrzí.

zuzulienocka78
autor
12. jan 2026
@tilly

@tilly 50 eur, bazoš.

zuzulienocka78
autor
12. jan 2026
@anonym_ba55b1

@zuzulienocka78 Ujo je rád, že ho predal. To si bola si ho zobrať? Alebo ti ho poštou poslal ?

@anonym_ba55b1 Osobný odber, ale až neskôr som si to všimla :-/ Teda moja chyba.

zuzulienocka78
autor
12. jan 2026
@btus

@zuzulienocka78 možno si to ani nevšimol. Ale nechcem sa ho zastávať. Verím, že Ťa to mrzí.

@btus Veď nie je to koniec sveta 🙂 Ak by bolo nejaké riešenie, ktoré mi tu šikovné ženy z koňa poradia, budem rada. Keď nie, otočím ho tak, aby to nebolo vidno.

tilly
12. jan 2026
@zuzulienocka78

@tilly 50 eur, bazoš.

@zuzulienocka78 ďakujem

tundra
12. jan 2026
@tilly

slavomira236
12. jan 2026
@zuzulienocka78

@btus Veď nie je to koniec sveta 🙂 Ak by bolo nejaké riešenie, ktoré mi tu šikovné ženy z koňa poradia, budem rada. Keď nie, otočím ho tak, aby to nebolo vidno.

@tundra pekny rozdiel v cene
@zuzulienocka78 to si dobre kupila za 50 tku. Jeden dielik hore dolu to sa strati

anonym_c04c14
12. jan 2026

takéto máme dva, nevedel som , že to má tak vysokú hodnotu

osky
12. jan 2026
@zuzulienocka78

@zuzulienocka78 takyto.mali nasi.ani neviem,kde skoncil

katjas8
12. jan 2026

Ahoj, ja mám 😉 posli mi adresu do správy a zaslem ti 🙂

katjas8
12. jan 2026
@katjas8

Ahoj, ja mám 😉 posli mi adresu do správy a zaslem ti 🙂

@katjas8 mám veľa tých dielov, bez lustra, len nazbierane kryštály, rada sa podelim.

zuzulienocka78
autor
12. jan 2026
@katjas8

@katjas8 mám veľa tých dielov, bez lustra, len nazbierane kryštály, rada sa podelim.

@katjas8 Ďakujem krásne, píšem správu 🙂

ivicatolic
12. jan 2026

@zuzulienocka78 ááá... naša babi ho má chýbajú jej tam kúsky 😆

kiki68
12. jan 2026

@zuzulienocka78 dokupis na CZ strankach, tam kde predavaju tieto lustre predavaju aj nahradne diely. Neni to problem objednat.

lenka0904
17. jan 2026

Ak by vám to pomohli ja mám dva také isté jeden je kompletný a druhému chýbajú cencule tak je vhodný na náhradné diely čiže môžem vám kľudne ten jeden poslať ☺️

zuzulienocka78
autor
18. jan 2026
@lenka0904

Ak by vám to pomohli ja mám dva také isté jeden je kompletný a druhému chýbajú cencule tak je vhodný na náhradné diely čiže môžem vám kľudne ten jeden poslať ☺️

@lenka0904 Ďakujem krásne za ponuku, už sa mi jedna pani ponúkla a poslala.

lenka0904
18. jan 2026
@zuzulienocka78

@lenka0904 Ďakujem krásne za ponuku, už sa mi jedna pani ponúkla a poslala.

@zuzulienocka78 oki ☺️