Robili ste kompletnú rekonštrukciu bytu?
Dobry den, nerobili ste teraz niekto kompletnu rekonstrukciu bytu? Cca 65m2. Cez studio. Ze vam urobili vizualizaciu a kompletne vsetko zrealizovali? Islo by o zmenu podlah, dveri, kupelna kompletka aj zmena dispozicie, vstupna chodba, vstavane skrine, mensie upravy v obyvacke. Je realna cena 25 tis? Da sa do tejto sumy zmestit? Je to BA kraj.
Dakujem.
@sella38 ach myslela som si. Nevadi, ak by sme sa zmestili max do 35 tis este som s tym ok 🤨 ale teda uz mi bude srdce krvacat. Je to sialene po pravde inac 😔
Bytové jadro, chodba kuchyňa, podlahy, dispozícia, murovananie, vyrovnávanie podláh, stien obklady 21000 teraz v auguste
toto nemas sancu, a este s dizajnermi? mna rekonstrukcia 56m2 bytu 10 rokov dozadu - svojpomocne, vysla na 20 tisic.
@kaktusik007 ou, dakujem. Ja totizto vobec nemam predstavu. Lebo napr.kuchyna by sa neprerabala. Ta je nova (cca 3 roky). Najvacsi zasah by bola kupelna (je malicka, ale ratam tam 10tis asi), malicka predsien A do jednej izby vstavana skrina. Ostatne by boli len kozmeticke upravy (vymena podlahy v 2 izbach, 4x dvere, lamelova stena v obyvacke..)… ale teda ked sa nepodari, nevadi. Niekde uberieme 🤷♀️ Viem ze teraz su tie ceny sialene 🙄
pozri, napis si rozpocet a uvidis. kupelka rataj 10 urcite. A ono sa to nezda, obrovskou polozkou su take tie prkotiny, hluposti. Tu 4 eura, tam 10 a za mesiac ti to v sucte hodi tisicku ani nevies ako 🤷🏼♀️
@kaktusik007 hej jasne rozumiem. To mas vlastne aj pri beznom nakupe. Jedno eurko sem, 50 centov a tam a bum, 100€ zahuci ani nevies ako 😂🙈
No budem si musiet po sviatkoch k tomu s muzom sadnut a presne sa dohodnut co chceme robit
Kocky dakujem, ze ste ma vtiahli do reality 🙈 naozaj som mala velmi skreslene predstavy veru
My sme pred Vianocami prerábali iba jadro (už murované, ale vyrovnávali steny, ťahali stierky) plus obklad, elektrika iba v kúpeľni a chodbe (s novou rozvodovou skrinkou) plus nová vaňa, wc a dvere - stálo nás to 8tis (Prešov). Nábytok je ešte starý, čakáme na vybavenie objednávky (cca dalších tisíc). Klasická mini kúpeľňa v bytovke.
Minulý rok, 67m2 komplet, znižovanie stropov, odhlučnenie, jadro, podlahy, elektrina, kuchynská linka na mieru = 25 tis. Návrh sme si robili sami.
@marisoul17 dakujem. Ja som si robila uz taky hruby rozpocet. A tiez som sa zmestola do cca 25 tis. Len netusim kolko dat pracu 🤷♀️ Toto je uplne mimo mna. A rozmyslame, ze iba kupelnu dame cez studio. Zbytok si navrhneme a zrealizujeme sami 😏
Ja to už mám vrátane práce, nám to ale robil strýko, má svoju firmu, tak sme mali lepšiu cenu aj zľavy za materiál
@marisoul17 jasne. Aj tak dakujem. Uz si utvaram asi predstavu ohladne cien. No bola som velmi velmi naivna 😀
praca - rataj tolko kolko material. Takze ak budete robit veci sami - usetris. Ake ano, kuchynu a kupelku neoblozis - tam rataj aspon 30 eur za m2 na pracu - predbeznu predstavu ti to potom da...
@kaktusik007 kuchyna sa robit nebude. Ta je nova. Iba kupelna komplet. Aj so zmenou dispozicie (ale je malinka. Cca 5m2). Podlahy v izbach (obyvacku podlahi este uvidime). Jedna vstavana skrina vacsia. Dvere, lamelova stena do obyvacky… hmmm… asi vsetko. Jaaj este do spalne a detskej prekrytie tatranskeho profilu sadrokartonom
*obyvacku podlahU
no 5m2 podlahy rovna sa cca dalsich 20m2 stien - hned to mas iba na praci cca 750 eur len za obklady
ja by som kupelku cez štúdio určite neriešila, je to drahšie. V štúdiu dať spravit návrh a kupit materiál a dať to spravit majstrovi, môžem odporučiť čo nám robil. 10tis sa mi zdá prehnane. Aj na vstavané skrine mam dobrý kontakt, dávala som nacenovat kade tade aby sme ušetrili🙂
ja by som kupelku cez štúdio určite neriešila, je to drahšie. V štúdiu dať spravit návrh a kupit materiál a dať to spravit majstrovi, môžem odporučiť čo nám robil. 10tis sa mi zdá prehnane. Aj na vstavané skrine mam dobrý kontakt, dávala som nacenovat kade tade aby sme ušetrili🙂
@anago ahoj. ja poprosím kontakt na skrine. Len som z MA, snaď to nebude ďaleko