icon

Sklenené zábradlie na terasu

betka111
7. aug 2022

Dobrý deň. Zvažujeme sklenené zábradlie na terasu. Aké máte skúsenosti (pozitíva, negatíva)? Ocapkané neriešim. Skôr ma zaujíma,ako je riešené, keď prší a nájde vodu na terase, či nie je z toho cítiť teplo,ako v skleníku? Nad terasou bude aj strieška. Spôsob riešenia chceme,ako na obrázku.

mandzula
7. aug 2022

Doma ho nemam, no mali sme ho tento rok na dovolenke a problem nebol ziadny. Zazili sme aj horucavu aj dazd a vsetko bolo ok.

miskamicha
7. aug 2022

@betka111 mame doma.. ale aj s nerezom. Ziadny problem. Terasa ma u nas mierny sklon aby sa nezdrziavala dazdiva voda.

viestta
7. aug 2022

Voda sa ti za tým držať nebude, ak je re rasa vyspadovana. Pod sklom je medzera kade od tečie. A zábradlí ma výšku 110 cm, takže za ním sa na a ako priestor prehrieva, lebo ponad zábradlie sa to odvetra

evinea
2. feb 2026

ahojte dievcata. ktoreho dodavatela, vyrobcu by ste odporucili na sklenene zabradlie? uzatvaram zimu a zaciname riesit konecne zase nieco okolo domu. tak by som si chcela spravit taky prieskum trosku.

fednaja
3. feb 2026

@evinea moji svokrovci si robili minulý rok terasu a chceli si dať sklo, ale nakoniec ich odhovorili, že sa to veľmi špiní.

evinea
6. feb 2026

@fednaja tohto sa nejak nebojim. nemoze sa to spinit o nic viac ako hocico ine, co by sa tam dalo. akurat na niecom je to viac vidno, na niecom menej. najviac to je vidno asi na priehladnom skle a take nechcem 🙂

bubbinaa
8. feb 2026

Ja by som sa chcela spýtať, kam dávate takéto zábradlie? Ja som to zatiaľ videla len vrámci schodiska, čo sa mi veľmi páčilo. Dá sa to ešte niekde inde dať?

win_gi
9. feb 2026

@bubbinaa Mozes ho dat predsa hocikam. Na schodisko, na terasu, na balkon, francuzske okno.... Na terase to vyzera velmi pekne, neviem ci Gaborikovci to tak maju spravene? Z instagramov sa mi mari, ze to tak mali. My mame napriklad to francuzske okno, dve. Nemyslim si, ze by si bola nejak obmedzovana tym, kde sa da umiestnit 🙂

marcelik88
9. feb 2026

@win_gi ja ich tiez celkom mam rada, rada ich sledujem, najma ivanu, taky pokoj z nej ide a pride mi, ze naozaj sa aj realne stara o tu domacnost, ma tam krasnu zahradku urobenu, kde sama vsetko robi. tak asi tam si to videla ze?

karhi
24. feb 2026

@evinea a čo máš teda vybraté? ako by si si to predstavovala? my sme si dávali robiť takéto sklenené zábradlie od firmy sklofix. nerobia len zábradlia, ale asi všetko možné čo sa dá spraviť zo skla 😀

fednaja
24. feb 2026

@evinea asi máš pravdu. A čo si si vybrala? Aký štýl?

win_gi
9. mar 2026

@marcelik88 To ma taku kaskadovitu tu zahradu? Ak ano, tak to bolo asi ono. Neviem 😀 Lebo vsak podchvilou na mna nieco vybehne, tak si pozriem 😀

marcelik88
9. mar 2026

@win_gi áno, takú má. Celkom šikovné to je, lebo pekne dočiahne ku všetkému. Sa mi to takto páči.

evinea
11. mar 2026

@karhi rozmyslalal som nad takym tym mliecnym. to sa mi zapacilo, ze to nie je uplne priesvitne, ale ani nijak farebne a bijuce do oci. lenze! potom som si pozerala tu firmu, co si pisala a oni mali medzi realizaciami aj cierne sklo na zabradli. a tak si hovorim, ze mozno ani ta ina farba by nebola taka zla 😀

evinea
11. mar 2026
@evinea

@karhi rozmyslalal som nad takym tym mliecnym. to sa mi zapacilo, ze to nie je uplne priesvitne, ale ani nijak farebne a bijuce do oci. lenze! potom som si pozerala tu firmu, co si pisala a oni mali medzi realizaciami aj cierne sklo na zabradli. a tak si hovorim, ze mozno ani ta ina farba by nebola taka zla 😀

bubbinaa
11. mar 2026

@win_gi fakt to majú Gáboríkovci? Pôjdem si pozrieť, Ivanu sledujem a popravde som to vôbec nepostrehla😉

karhi
Dnes o 10:21

@evinea u nás to bolo priehľadné sklo alebo žiadne. takže tam som ja veľa možností nemala 😀 ale akože áno, aj to čierne vyzerá dosť dobre. by som to ani nepovedala, keby som ho nevidela.