icon

Skúsenosti s americkou chladničkou: Čo vás potešilo a sklamalo?

lindayaaa
31. júl 2025

Ano? Nie? Pre a proti kto ju ma s čím ste spokojné a s čím nie?

denkabemommy
•
31. júl 2025

@lindayaaa máme, za mňa jednoznačné áno, nemenila by som za klasickú určite. Viac úložného priestoru je za mňa proste 🔝

biba_18
•
31. júl 2025

keď máš miesto a potrebuješ uskladmiť veľa jedla, tak hej…

minnie30
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_bd9f84
•
31. júl 2025
@minnie30
Odpoveď bola zmazaná

@minnie30 akože ovocie zelenina v žiadnej chladničke preboha nevydrží dlhšie ako týždeň, čerstvé ako čerstvo odtrhnuté….

really8
•
31. júl 2025

Urcite ano. Ale v mraznicke miesto policiek supliky. A skontroluj si aby sa ti zmestili plechy

doriiis
•
31. júl 2025

Nemám žiadnu výčitku.Jednoznacne s výrobnikom ľadu a napojenim na vodu.Bezudrzbova záležitosť,celoročný okamžitý prísun ľadu.Priestor akurát pre nás

kvieta
•
31. júl 2025

Určite áno, neporovnateľne viac úložného priestoru, plech, hrnce vedľa seba...

anonym_6b64a2
•
31. júl 2025

Jednoznačne áno. Mali sme aj klasickú išlo má zakaždým odpáliť na mesiac kým som tam všetko preložila aby sa hrnce zmestili, plech atď. Máme americkú aktuálne dva mesiace a sme všetci spokojný. Nikto by nemenil. Veľká chladnička aj mraziak. Všetko sa zmestí a nemusím ani len police prehadzovať. A vo veľkom čo ide u nás je výrobná voda. Ľad mám v mraziaku spravený

anonym_8239d6
•
31. júl 2025

Veľa priestoru, ale treba pozerať dvojdverovú a nie stvordverovú, keď chceš čím viac l. Štvordverová má o polovicu menej l ako dvojdverová . Ja už mám druhu americkú s prívodov vody a výrobnikom na ľad

petulda333
•
31. júl 2025

Mame ale vymenila by som ju za inu. Mrazak dole a chladnicka hore

matafri
•
31. júl 2025

Jednoznačne ano. Mame uz druhu a nikdy by som inu nechcela. U nás bola priorita americka chladnicka ale s ,,davkovacom" vody a ľadu. Voda ide z vodovodu cez filter cez chladničku príjemné schladena.

lindayaaa
autor
•
31. júl 2025

Dakujem vám za komentáre 🙂 Ja vám poviem taku srandu sme ale dvaja. Len fakt sa mi to páči, no ci mi viete povedať ci tam je veľký mraziak, ci menší ako v obyčajnej chladničke.

kvieta
•
31. júl 2025
@lindayaaa

Dakujem vám za komentáre 🙂 Ja vám poviem taku srandu sme ale dvaja. Len fakt sa mi to páči, no ci mi viete povedať ci tam je veľký mraziak, ci menší ako v obyčajnej chladničke.

@lindayaaa Aj my sme iba dve. Okrem nej mám ešte truhlicový box. Ale ja mrazím sezónne ovocie, kupujem mäso z dvora, suseda si tiež u mňa niečo odloží. 3x týždenne minimálne varím, v chladničke - mrazničke mám veci na "blízku spotrebu", v boxe ostatné. Napr, teraz mi suseda doniesla vedro sliviek, zajtra odkôstkujem, zamrazím, hodím do boxu. Bude v zime na koláče.

nikii23
•
31. júl 2025

Ahoj, záleží na konkrétnej chladničke aku si vyberieš. Prvú co sme mali tak bola ze na pravej strane chladnička a na ľavej mraziak. To moc neodporúčam lebo mi príde ze nie je o nič väčšia ako klasická. Momentálne máme ze hore chladnička - dvoje dvere a dole mraziak - 2 šufliky. A nemám jedno jediné mínus. Dôležité boli aby chladnička nebola rozdelená na 2 ale poličky mala široké. Ľahko sa tam zmesti celý plech, hrnce, no hocičo. A mrazia máme veľký, za mňa veľké plus ze každý šuflik ma navrchu taky uzky výsuvný ako keby kryt ktorý na jednej strane zabraňuje rýchlemu otepleniu veci a dávame tam formy s ľadom keďže je to rovný povrch. No proste úžasná je úplne😊

casavina
•
31. júl 2025
@nikii23

Ahoj, záleží na konkrétnej chladničke aku si vyberieš. Prvú co sme mali tak bola ze na pravej strane chladnička a na ľavej mraziak. To moc neodporúčam lebo mi príde ze nie je o nič väčšia ako klasická. Momentálne máme ze hore chladnička - dvoje dvere a dole mraziak - 2 šufliky. A nemám jedno jediné mínus. Dôležité boli aby chladnička nebola rozdelená na 2 ale poličky mala široké. Ľahko sa tam zmesti celý plech, hrnce, no hocičo. A mrazia máme veľký, za mňa veľké plus ze každý šuflik ma navrchu taky uzky výsuvný ako keby kryt ktorý na jednej strane zabraňuje rýchlemu otepleniu veci a dávame tam formy s ľadom keďže je to rovný povrch. No proste úžasná je úplne😊

@nikii23 ahoj, môžem poprosiť link, ďakujem 😘

nikii23
•
1. aug 2025
@casavina

@nikii23 ahoj, môžem poprosiť link, ďakujem 😘

dceramamababka
•
1. aug 2025

@lindayaaa Áno! My sme uz iba dvaja, aj tak sme ju kúpili. Veľký nákup, hrnce, plech vsetko umiestniš bez reorganizacie. Ale kup taku, co ma hore dvoje dvere a dolu mraznička - dve zásuvky. Pri dvojdverovej mas chladnicku uzsiu ako normalna chladnicka. Mraznička má iba úzke zásuvky. Voda a ľad v lete naozaj poteši. Síce vacsia investicia, ale chladnicku nekupujes kazdý rok.

puertorico
•
19. máj 2026

dievčatá, keď je aj výrobník ľadu, musí chladnička napojená na vodu ?

doriiis
•
19. máj 2026
@puertorico

dievčatá, keď je aj výrobník ľadu, musí chladnička napojená na vodu ?

@puertorico .... Nemusí. Sú aj také, kde si vodu dolievas sama. Ale s prívodom vody je lepšia. Raz za pol rok vymenis filter a neriešis nič iné

liusa82
•
19. máj 2026

ja to chcem tiež kúpiť ale sme len dvaja doma.Lenže zásoby potravín robíme riadne 😀 preto nadávam na klasické chladničky že sú mi malé.Tak som zvedavá či budem spokojná.Ale asi hej podla všetkého