icon

Skúsenosti s filtračnou kanvicou

14. dec 2025

Prosím o názor tých, ktoré to používajú, ďakujem

anonym_08b9b0
•
14. dec 2025

Ja som asi moc unavená keď som čítala že finančná kanvica 😂😂😂🙈

13uzivatelka11
•
14. dec 2025

Voda je chuťovo lepšia a keď nám bol dáky podomový predajca robiť rozbor vody, testoval aj vodu z vodovodu aj z kanvice a z kanvice bola čistejšia.

anonym_6fce48
•
14. dec 2025

Za mňa hlúposť. Kúpili sme, používali sme to týždeň. Mne osobne tá voda nechutila.

andreakotesova
•
14. dec 2025
@anonym_6fce48

Za mňa hlúposť. Kúpili sme, používali sme to týždeň. Mne osobne tá voda nechutila.

@anonym_6fce48 ani mne nechutí. Ani napr. kava z nej.

lussinka309
•
14. dec 2025

Ja ju používam denne do kanvice aj kávovaru, tvorí sa omnoho menej vodného kameňa v spotrebičoch.

stankadu
•
14. dec 2025

Ja som mala niekolko rokov a praskla. Asi rok sme nemali, ale uz je kúpená nová. Vidím aj na kanvici, že sa robí menej vodného kamena. Na chuti necítim zmenu nijako specialne.

yanni
•
15. dec 2025

My mame velmi tvrdu vodu. Ked sme stavali dom, automaticky sme dali zabudovat Filter, Cize z vodovodu mam uz ide prefiltrovana voda a aj tak to nestaci. Mam hadam uz aj 20 rokov Este extra Britta, najskor kanvicu, tu si zobral neskor muz do kanclu a uz zo 5 rokov cely System aj na capovanie. Ja to vidim aj na Kavovare, ze sa Tak rychlo nezanasa a nemusim kazdu chvilu odvapnit.

lukbe
•
15. dec 2025

Ja v chuti rozdiel nevidím, ake hádam to je s ňou lepšie. Do varnej kanvce som vodu nepouzivala, ale skusim, ked píšete, ze je menej kameňa.

anonym_c1f1e3
•
15. dec 2025

@anonym_autor je to veľmi dobrá vec. Mam britu. Inú vodu nepijeme, pripadne občas z artezkej studne alento nemám po ruke. Ona nielen že zachytáva chlór ale mnoho zdraviu škodlivých látok, treba si prečítať. Filtre na britu je viac druhov ale v podstate je jedno ktorý kúpis. Voda je sladsia ako keby a ľahšia.

autor
•
15. dec 2025