Skúsenosti s kávovarmi De'Longhi
Ahojte mame 4 roky kavovar Delonghi predpokladam, ze ten klasika Magnifica S ako kazdy ale uz asi odchadza.
Mate s nejakym dobre skusenosti?
Nechceme stroj za 1000 €. Za 1000 ci 2000 vzdy ta zivotnost je maximalne 2 az 4 roky. Dakujem za kazdu radu. 🍀
Ak automat tak asi by som išiel do Delonghi Rivelia. Oproti magnifice s rovnakou kavou neporovnateľne lepší vysledok.
Prosím vás,ku kávovaru De longhi je dodaný aj filter či ho treba dokúpiť?
Prosím vás,ku kávovaru De longhi je dodaný aj filter či ho treba dokúpiť?
@misienka123 K novému kávovaru je priložený jeden filter. Aspoň my sme v balení mali. Aby si ho mohla hneď po kúpe používať.
@evickuska my máme 8 ročný siemens a svokra delonghi 7 rokov, tym strojom nič nie je. Pritom máme tvrdú studnovu vodu a tie kávy sa u nás točia. Nestačil by u vás len servis?
@evickuska my máme 8 ročný siemens a svokra delonghi 7 rokov, tym strojom nič nie je. Pritom máme tvrdú studnovu vodu a tie kávy sa u nás točia. Nestačil by u vás len servis?
@michaela329 vies co kupila som Delonghi ale jedina vec ma stve, ze ma na prd zasobnik a mletie kavy akoby to zrno neposuva dalej a sem tam urobi kavu na prazdno, kupili sme Magnifica Evo 🙈
@michaela329 vies co kupila som Delonghi ale jedina vec ma stve, ze ma na prd zasobnik a mletie kavy akoby to zrno neposuva dalej a sem tam urobi kavu na prazdno, kupili sme Magnifica Evo 🙈
@evickuska tak toto sa nám nestáva ani s jedným 😀
@simca06022011my sme dali teraz len vymeniť tesnenia na tom Siemens, trochu pušťali a je zaujímavé, že po tých 8 rokoch ziadne plesne, nič tebou opísané - bol rozobratý priamo v servise, ukazoval nám, čo bude meniť. Čistieva ho manžel, raz týždenne.
@evickuska tak toto sa nám nestáva ani s jedným 😀
@simca06022011my sme dali teraz len vymeniť tesnenia na tom Siemens, trochu pušťali a je zaujímavé, že po tých 8 rokoch ziadne plesne, nič tebou opísané - bol rozobratý priamo v servise, ukazoval nám, čo bude meniť. Čistieva ho manžel, raz týždenne.
@michaela329 ja som inak sklamana stroj vyse 600 € a ten zasobnik na kavu ma naozaj na facku

@aurora33 nehadam sa..u nás kúpili Jura za 1500€ a za mňa katastrofa..rovnako tvrdá voda, rovnaká káva a total rozdiel
@avanka ani ja sa nehádam 🙂