icon

Skúsenosti s parným čističom Kärcher

luckuz
4. máj 2025

Máte niekto skusenosť s parným čističom podlah Karcher? Popozerala som, poprosím konkrétne skúsenisti. S ktorým ste spokojné? Ďakujem.

sara07
•
4. máj 2025

máme ten čo aj odvapnuje sa, ja som spokojná, použivam na sanitu dlažky , hlavne je to upratovanie bez chémie, sklo okna som neskušala priznam sa

diaalex
•
4. máj 2025

@luckuz skúšala som na plávajúcu s za mňa ostala kus mokrá, jasné všetko bez chémie, v kúpeľni som skúšala a teda za tým nečakaj že bude dom voňať ako keď požiješ prípravok na podlahu

denisa_deniska
•
4. máj 2025

@luckuz my máme Kärcher SC3, som spokojná, nepoužívam na pri týždnennom upratovaní, ale pri väčšom, najmä veľká spokojnosť pri čistení špár (a teda hlavne v sprche)

pepek11
•
4. máj 2025

@luckuz Máme SC4 už 6 rokov a sme s ním maximálne spokojní. Používame ho pravidelne, čistíme ním prakticky skoro všetko - podlahy, obklady, celú kúpeľňu, dvere atď... Keďže máme psíka a mačičky,tak nám parný čistič vyhovuje. Ešte jeden postreh - keď povysávame a dlažbu prebehneme obyčajným mopom,tak sa prach a špina rýchlejšie objavia na podlahe ako keď ich prebehneme parným čističom. Nám sa osvedčil aj na dezinfekciu - mali sme v dočaske kocúrika, u ktorého sa prejavila panleukopénia. Kocúrik zostal na veterine a my sme kvôli ostatným mačičkám museli vydezinfikovať celý byt. Neviem si predstaviť ako by sme to urobili bez parného čističa.

luckuz
autor
•
4. máj 2025

Dakujem. Chcem len na podlahy. Pozerala som sc1 alebo sc2. Teraz mám ariete. Bol ok ale iba na pidlahy zvysok som ani nepouživala. Nefungovalo to nejako

pepek11
•
4. máj 2025
@luckuz

Dakujem. Chcem len na podlahy. Pozerala som sc1 alebo sc2. Teraz mám ariete. Bol ok ale iba na pidlahy zvysok som ani nepouživala. Nefungovalo to nejako

@luckuz v sc 4 sa dá priebežne dopĺňať voda do nádržky