Skúsenosti s teplovzdušnou fritézou Tefal Easy Fry XXL
Dobrý deň, kúpila som si Tefal Easy fry XXL no nič mi odtiaľ nechuti, ale to nemyslím a neporovnávam s vyprážaním. Robila som grilované stehná, všetko je take suché gumové, mala som hranolky polotovar - dala som ich na 10 minút ale boli skoro zhorene, dala som rybu so zeleninou na 15 min no tiež nic moc, aj pokvapkam olejom ale v podstate tam nemám už čo urobiť máte niečo overené ?
@anonym_autor tak rie hranolky asi trebalo na menej ak zhoreli. Mne nechutia ani z rury tak teplovzdusnu nekupujem. Kurca je fajn z remosky..a rybu robim na panvici ..
jedlo z teplovzdušnej fritézy je rovnaké ako z teplovzdušnej rúry - to čo robíš v teplovzdušnej rúre, to robíš aj vo fritéze ...
ja v teplovzdušnej robím hádam všetko 😒
Tak nie kazdemu to chuti. Nam tiez nie
Nevadi
Ja tam robím absolútne všetko, obaľovaný karfiol, americké zemiaky, kuracie stehná, ryby, dokonca hemendex.
my sme dostali na vianoce a teda sme velmi spokojni. Kridelka boli chrumkave, take teda v rure nespravim, hranolky tiez a zemiaky milujeme. Ale treba premiesavat, upravit teplotu a radsej dlhsie piect.
kupila som s velkym nadsením a prišlo velke sklamanie
kupila som s velkym nadsením a prišlo velke sklamanie
@anonym_d3df86 preto nekupujem radsej. Tiez mam par veci kupenych a nadsenim a stoja v komore😆
ja milujem hlavne losossa z teplovzdušnej fritézy, ale pozor aby si ho nespravila až moc lebo bude suchý ako... 😄

hm, neviem, ci to bude uplne fritezou a ci to pri dalsej bude ine. moze byt, ze ti takato priprava jedla jednoducho nechuti. 🙉