icon

Je Xiaomi teplovzdušná fritéza vhodná na pečenie kuraťa?

10. mar 2026

ahojte rozmyslam ze si kupim tu airfryer od Xiaomi co sa da ovladat cez mobil. sme len dvaja s muzom tak sa mi nechce kvoli dvom stehnam vyhrievat velku ruru. fakt je to take chrumkave aj bez oleja? ci to bude len dake vysusene maso? mate daky overeny recept co sa v tom realne oplati robit okrem hranoliek?

prabinka
10. mar 2026

Samozrejme, že upečieš. Prečo by si neupiekla? Ale podľa mňa nemusíš mať ani Xiaomi. 😀

anonym_b8b1b2
10. mar 2026

@anonym_autor slovenske kura určite nie,len čínske😂

minenkaa
10. mar 2026

@anonym_autor ja ju mám a pečie normálne ,prečo bez oleja vsak nastriekaj ten olej alebo počas pečenia natieraj
Urobíš v tom všetko,nielen hranolky
Dokonca v app su recepty

viestta
10. mar 2026

upecies v nej vsetko co by si inac upiekla v rure. Ja som robila aj dvojporciove francuzske zemiaky, staci minipekac, ktory vojde do kosika. Uz som piekla aj 4 muffiny, 2 fornetti rozky, bezne robime zapekane chleby, aj karfiol v nej "vyprazam". Kuracie stehna absolutne bez problemov.

natalka13
10. mar 2026

Vsetko co v rure aj kolac v tom upeces.
Je to teplovzdusna rura.

anonym_166cd2
10. mar 2026

Kurča v obyčajnej trúbe nepečiem na oleji, len podlejem vody, lebo kurča ma pod kožou masti dosť.

peter070707
12. mar 2026

Kura v teplovzdušnej rúre neupečieš. Zvrchu sa spečie alebo spáli a vnútri zostane surové.

peter070707
12. mar 2026
@natalka13

Vsetko co v rure aj kolac v tom upeces.
Je to teplovzdusna rura.

@natalka13 S koláčmi je problém. Zhora to spečie a zdola to je surové, Na koláče určite nie.

peter070707
12. mar 2026
@viestta

upecies v nej vsetko co by si inac upiekla v rure. Ja som robila aj dvojporciove francuzske zemiaky, staci minipekac, ktory vojde do kosika. Uz som piekla aj 4 muffiny, 2 fornetti rozky, bezne robime zapekane chleby, aj karfiol v nej "vyprazam". Kuracie stehna absolutne bez problemov.

@viestta Všetko určite nie. Bežnú rúru to zďaleka nenahradi.

viestta
12. mar 2026
@peter070707

@viestta Všetko určite nie. Bežnú rúru to zďaleka nenahradi.

@peter070707 ona nema nahradzat beznu ruru, ona sa da pouzit na to co upecies v beznej rure na teplovzduch, len v mensich davkach. A ano aj kolac sa da, staci vhodna forma.

natalka13
12. mar 2026
@peter070707

@natalka13 S koláčmi je problém. Zhora to spečie a zdola to je surové, Na koláče určite nie.

@peter070707 robim tvarohove zemle, peceny tvaroh a muffiny, v pohode v pec papieri.
a to mam synovu z intraku obycku lidl lacnu.
kupovat by som to nekupovala.